3.3 C
Vaslui
28-nov.-2022

SI-AU RESPECTAT BLAZONUL (Pandurii – FC Vaslui 0-1)

- Advertisement -

Pandurii – FC Vaslui 0-1

LA LIMITÃ… Chiar dacã prin golul lui Cânu a câstigat în fata Pandurilor, Vasluiul a ratat calificarea în preliminariile Ligii Campionilor. “Galben-verzii” încheie sezonul pe podium si merg în play-off-ul Ligii Europa.

La un punct de Timisoara, “galben-verzii” asteptau pasul gresit al bãnãtenilor. Acesta nu a venit, dar Vasluiul si-a respectat blazonul si a obtinut o victorie meritatã, mai ales în urma jocului prestat în repriza secundã. La fel ca si în partida cu Sportul, Hizo l-a titularizat pe Cerniauskas între buturi, în timp ce în ofensivã a preferat un atac brazilian, Wesley si Adailton. FC Vaslui a sperat cã poate prinde Liga Campionilor în chiar ultima etapã a campionatului, de aceea a început jocul de la Severin în jumãtatea pandurilor. Martins Adailton (12) are prima ocazie, dar sutul acestuia este respins de portarul gorjenilor, Lazar. Pandurii riposteazã si poate deschide scorul, dar Cerniauskas este la post. O primã reprizã frumoasã, echilibratã, în care ambele formatii au arãtat un fotbal de calitate. În ciuda rezultatului nefavorabil de la Timisoara, “galben-verzii” au o reprizã secundã mult mai bunã, dar si cu câteva erori în defensivã, rezolvate de Cerniauskas. În minutul 58, Adailton îl încearcã pe Lazar cu un sut de la distantã, dar mingea trece putin peste. Vasluienii pun presiune pe poarta gorjenilor si aratã cã vor sã termine sezonul cu o victorie. Vine minutul 76, Adailton centreazã perfect din corner, iar Cânu reia în poartã. E 1-0, Vasluienii obtin trei puncte, dar care nu-i ajutã deloc. Încheie sezonul pe locul trei, la fel ca si în editia precedentã si sperã la un adversar cât mai accesibil în play-off-ul Ligii Europa.

“Nu e o victorie tristã”

La finalul meciului, antrenorul “galben-verzilor”, Viorel Hizo s-a arãtat multumit de rezultatul meciului de la Turnu Severin, dar si de faptul cã în acest sezon, Vasluiul a încheiat înaintea echipelor din Bucuresti. “A fost un joc ca orice alt meci din campionat pe care am dorit sã-l câstigãm si l-am câstigat. Orice rezultat era posibil aici pentru cã si Pandurii puteau sã dea un gol, au avut o barã, dar consider cã noi am avut mai multe situatii si oportunitãti de a marca. Am terminat campionatul cu multe puncte peste echipele din Bucuresti care dau ora exactã si sunt fericit de ceea ce am realizat cu o echipã foarte bunã, cu o echipã competitivã. Nu e o victorie tristã pentru cã noi am avut constantã în joc pe tot parcursul acestui sezon, doar un singur meci am pierdut si acela cu CFR Cluj dintr-un 11 metri discutabil”, a spus Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.