3.3 C
Vaslui
28-nov.-2022

GRIJILE LUI WESLEY

- Advertisement -

Wesley: “Ne-ar mai fi trebuit doi-trei jucãtori”

OPINIE… Golgeterul Vasluiului, brazilianul Wesley Lopes vorbeste despre meciul de vineri cu Rapid Bucuresti, dar si despre faptul cã “galben-verzii” nu au putut face achizitii în aceastã varã.

Brazilianul mãrturiseste cã Vasluiul ar fi fost mult mai puternicã, dacã ar fi putut transfera în aceastã pauzã competitionalã. În ceea ce priveste meciul cu Rapid, Wesley crede cã “alb-visinii” sunt mult mai puternici, mai ales cã pe banca tehnicã se aflã un antrenor cu nume. “Suntem pregãtiti pentru noul campionat, pãcat însã cã nu avem dreptul sã facem transferuri. Ne-ar mai fi trebuit 2-3 jucãtori. Rapid are un antrenor mare, anul trecut nu erau atât de puternici ca anul acesta si de aceea spun cã va fi un meci foarte greu”, a declarat Wesley Lopes. În vârstã de 30 de ani, Wesley joacã în acest an pentru prima datã în Liga Campionilor, alãturi de FC Vaslui. Acesta spune cã împreunã cu colegii sãi va da totul pentru a obtine calificarea în play-off. “Orice echipã din Ligã ar fi fost dificilã, dar ne vom lupta de la egal la egal”, a adãugat brazilianul. În editia precedentã a Ligii 1, Wesley Lopes a marcat 13 goluri, clasându-se pe locul trei în clasamentul golgeterilor.

Amical cu Galatasaray

Adversara Vasluiului din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Twente Enschede va sustine astãzi, în Germania, la Osnabruck un meci amical împotriva echipei lui Bogdan Stancu, Galatasaray Istanbul. La aceastã partidã va fi prezent si antrenorul secund al “galben-verzilor” Dorin Zotincã. Partida dintre cele douã echipe va începe la ora 20.00.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.