spot_img
26.3 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

Comunistul Solomon (VIDEO)

- Advertisement -
TROMPETICÃ Deputatul PSD Adrian Solomon recunoaste nonsalant cã este comunist, desi PSD-ul se dã de ceasul mortii sã-si steargã “stampila” pusã de apartenenta unor membri sus-pusi la fostul PCR!

HAHALERÃ Dupã jenantul episod în care deputatul Adrian Solomon l-a amenintat cu moartea pe premierul Mihai Rãzvan Ungureanu, declaratiile sale determinând PSD-ul sã-l ostracizeze cumva, interzicându-i o vreme aparitiile publice, iatã cã zburdalnicul ales bârlãdean iar îsi pune partidul în dificultate, cu declaratiile sale. Într-o emisiune la un post local TV ce îi apartine într-o oarecare mãsurã, Solomon a afirmat cã el este…comunist! Mai mult decât atât, si-a asumat în expozeul sãu legãtura de rudenie dintre PSD si partidul comunist. Interesant este cã PR-ul social-democratilor luptã din greu la centru, pentru a scãpa partidul de etichetãrile ce tin de sorgintea comunistã a PSD-ului, iar în teritoriu, membrii neastampãrati precum Adrian Solomon o trâmbiteazã pe unde apucã!

“Da, sunt un comunist!” a spus rãspicat deputatul PSD de Bârlad, Adrian Solomon, care a recunoscut public orientãrile sale politice. El a declarat la un post local PSD-ist de televiziune, cã este un comunist convins si a asociat structura partidului pe care-l reprezintã cu cea a partidului împotriva cãruia românii au iesit în stradã în decembrie 1989. “Sunt un pesedist adevãrat si nu mã dezic de calitatea mea de membru de partid si nici de structura mea socialistã si chiar, de multe ori, comunistã. Cine are ceva de comentat sã vinã sã-mi contraargumenteze. Da, recunosc cã sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care acceptã armonia socialã si nu are în programul sãu politic lupta de clasã”, a spus râzând Solomon. Adrian Solomon are 37 de ani si este cel mai tânãr politician pe care l-a dat Bârladul postdecembrist, care este ales în legislativul României, mai precis Camera Deputatilor. Si nu este prima datã când acesta spune cã are convingeri comuniste. El locuieste la blocul ANL din Zona Cãrãmidãrie, din Bârlad si, întrebat de ziaristi dacã nu are de gând sã-si cumpere o casã, acum când este la al doilea mandat de deputat, Solomon a precizat cã “Nici nu mã gândesc! Eu lucrez la stat si statul trebuie sã-mi asigure locuintã, cã de aia e stat!”. Noroc cã s-a tras gaz metan la ANL-urile din zonã, cã altfel statul, asa cum era în epoca de tristã amintire, cea comunistã, ar fi trebuit sã-i asigure si butelia de rigoare!

Jurãmântul pe Biblie, praf în ochii crestinilor, aruncat de un comunist ateu!

Tot prin metode cunoscute de români din cei 50 de ani de comunism, pe care vor sã-i uite, Solomon si-a fãcut campanie electoralã, practicând cu succes minciuna. Cea mai mare minciunã a fost aceea cã, dupã ce s-a jurat cu mâna pe Biblie în faţa a 8.000 de bârlãdeni si a fãcut un circ întreg pe la televiziunile de partid si de stat gen Antena 3, cã va lupta împotriva extragerii gazelor de sist, la sase luni dupã jurãmânt, în 12 decembrie 2012, imediat dupã alegeri, si-a schimbat radical pãrerea argumentând cã nu era suficient de informat când a promis cã va lupta împotriva exploatãrii gazelor de sist în judet si în România. Faptul cã se crede comunist este cu atât mai discutabil în cazul sãu, afirmând cã este un comunist “luminat” care nu aplicã lupta de clasã, uitând cã, asa cum a spus Karl Marx, lupta de clasã a muncitorimii cu burghezia, fãcutã chiar prin vorbe violente, este telul suprem al comunismului! Comunismul fãrã lupta de clasã este precum crestinismul fãrã credinta Învierii lui Iisus. Dacã e sã tinem cont si de conceptul materialist si ateu al comunismului, avem iatã si rãspunsul la importanta pe care o dã deputatul Adrian Solomon jurãmântului pe Biblie! Pentru el, comunistul cu sapca în suflet, asa cum a si recunoscut, a fost ca si cum ar fi jurat pe Mersul Trenurilor!

VEZI VIDEO

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.