-9.1 C
Vaslui
09-feb.-2023

Chevron schimba tactica: Mita in alimente, excursii in Polonia gratis si informari mincinoase!

- Advertisement -

Compania Chevron a inceput o campanie mincinoasa dand si mita cetatenilor din perimetrul unde vor sa amplaseze sondele pentru explorarea si exploatarea gazelor de sist. Surse din comuna Pun gesti ne-au precizat ca astazi a avut loc o actiune de acest gen la Pungtesti, unde s-au impartit ajutoare de catre cei de la Chevron, ajutoare constand in pungi cu alimente. Reprezentantii GISC Barlad au fost acolo si ei, impiedicand ca actiunea sa fie doar intr-un singur sens, prezentand si ei pericolul care ii paste daca se vor instala sonde de explorare si exploatare a gazelor de sist. Maine actiunea Chevron se va derula in comuna Gagesti, unde se va face acelasi lucru. GISC Barlad va fi prezenta si acolo. Vom face pe larg o prezentare a acestor actiuni a Chevronului in cotidianul de luni.

Invitatii in Polonia pe banii Chevron-ului!

Conform site-ului bdbnews.ro Compania Chevron încearcă să-i convingă și să-i cumpere pe cei care au interzis în Consiliile Locale în unanimitate oprirea oricărei activităti privind explorarea și extragerea gazelor de șist în perimetrul Bârlad, printr-o excursie în Polonia, în zona Zamosc, unde deja se află sondele de extractie. Consiliile Locale care au votat împotriva companiei americane sunt din localitătile Suletea, Pochidia, Pungești, Tutova, Gherghești, Coroiești, Dumești, Băcești, Puiești, Băcani, Perieni, Vinderei, Iana și Găgești. Acelasi site precizeaza ca pe 14 iunie, în perimetrul Bârlad, s-a deplasat un reprezentant al companiei Chevron cu misiunea precisă de a împărti invitatii mai multor persoane considerate cu influentă publică din comuna Găgești. După ce s-a asigurat că un număr cât mai mare dintre cei vizati și-au primit invitatiile, s-a deplasat către Bârlad însotit de cinci persoane din comuna Găgești, într-o locatie de consum public probabil pentru detalii suplimentare legate de excursie sau în încercarea de a le convinge.

Întâlnirea și deplasarea reprezentantului Chevron s-a vrut a fi una de maximă discretie, însă „greșeala” uneia dintre persoanele care l-a însotit din comuna Găgești, a dat de gol toată actiunea emisarului americanilor. Una dintre persoanele presupuse a fi din comuna Găgești, a rupt invitatiile și le-a aruncat într-o cutie de carton pe care angajatii o uitaseră lângă ușa de la intrare, crezând probabil că este pe post de coș de gunoi. Realizând probabil greșeala făcută, s-a intors la scurt timp recuperând însă doar o mică parte din documentele rupte. Spiritul civic al unuia dintre angajati, a făcut ca restul de documente abandonate să ajungă în posesia reporterilor noștri, după ce a citit despre intentiile murdare ale companiei americane.

Cele trei resturi de documente reconstituite, au ca antet sigla Chevron și sunt adresate pe numele a trei persoane din comuna Găgești, după cum urmează:

Codita Cătălin – consilier în Consiliul Local Găgești

Prof. Iacomi Ioan – director Școala Gimnazială Ioan Artemie Găgești

Vom reveni pe larg cu informatii in cotidianul nostru de luni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.