spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

DOSARUL ICA. Ziua Z pentru FELIX. VOICULESCU este LA UN PAS de SENTINŢA finală. La ora 11.00 începe un NOU TERMEN al RECURSULUI.

- Advertisement -

Completul de judecători, Camelia Bogdan și Mihai-Alexandru Mihalcea, va relua astăzi audierile în dosarul ICA. Orice este posibil: amânare, rejudecare, achitare sau condamnare.

UPDATE 2. La Curtea de Apel a sosit și Dan Voiculescu, însoțit de avocatul său, Gheorghiță Mateuț, care a venit iarăși cu un braț de dosare. Întrebat dacă astăzi este Ziua Z, mogulul s-a enervat: ”Eu zic că judecata trebuie să aibă loc în sala de judecată, voi face declarații presei când voi ieși. Fiecare zi din viața mea este importantă,astăzi nu va fi ultimul cuvânt”. UPDATE 1. Doi dintre inculpați, nutriționistul Gheorghe Mencinicopsichi și fostul ministru al Telecomunicațiilor, Sorin Pntiș, au sosit deja la Curtea de Apel București. Pantiș, condamnat  în primă instanță la șase ani de închisoare, a declarat că prejudiciul din acest dosar este ”rodul delirului DNA” și că ”astăzi nu se încheie procesul, ci ar trebui să înceapă”. La rândul său, Mencinicopschi,condamnat și el tot la șase ani de închisoare, a spus că îi este silă de tot ce se întâmplă și s-a plâns iarăși că este stresat și nevinovat. De silă, a mai spus nutriționistul, ”nu am citit niciun document”.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu (67 de ani), este citat astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, în procesul de corupție privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). La această instanță este faza finală a dosarului, iar decizia care va fi dată este executorie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.