spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Avionul Air France s-ar fi întors din drum din motive de securitate. Un pasager nu era la bord, deşi bagajul era înregistrat

- Advertisement -

Avionul cmompaniei Air France, care trebuia să aterizeze sâmbătă, la ora 19:30, la Bucureşti, ar fi fost întors din drum din motive de securitate. Mai exact, personalul aeronavei a fost informat că un pasager nu se afla la bord, deşi bagajul său era înregistrat.

„Imediat după decolarea cursei AF 1588 Paris-Bucureşti de ieri (sâmbătă, n.r.), echipajul a fost informat că un pasager nu se afla la bord, deşi bagajul a fost înregistrat. Din motive de securitate, capitanul aeronavei a luat decizia de a se întoarce la Paris CDG (Aeroportul Charles de Gaulle, nr.r) pentru a debarca bagajul, toţi pasagerii fiind în permanenţă în siguranţă”, se arată într-un comunicat remis duminică de Air France, citat de agentia.org.

Avionul nu a mai putut decola din nou cu destinaţia Bucureşti, din pricina grevei personalului de la sol, care a generat un volum mare de muncă, iar efectuarea unei noi curse care să se încadreze în timpul limită de operare al echipajului nu a fost posibilă.

Astfel, în lipsa unui echipaj care să piloteze avionul, zborul a fost anulat, iar pasagerilor le-a fost ioferită cazare în Paris. Aceştia au putut pleca spre Capitală cu o cursă suplimentară introdusă în acest scop de compania aeriană.

Nu se ştie deocamdată ce s-a întâmplat cu pasagerul care nu se afla la bord sau dacă, într-adevăr, bagajul a fost înregistrat.

Sâmbătă, avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. După aproximativ o oră de zbor, avionul a fost întors la Paris, iar după aterizare, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări. Pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.

Aeronava Air France avea la bord 131 de persoane, majoritatea fiind români.

Cititi: http://www.evz.ro/avionul-air-france-s-ar-fi-intors-din-drum-din-motive-de-securitate.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.