spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

INCOMPETENŢĂ CRASĂ. Rudele bărbatului DISPĂRUT marţi în judeţul Vâlcea îl caută cu DISPERARE:

- Advertisement -

„Doi copii stau acasă, plâng zi-noapte şi aşteaptă veşti de la autorităţile nepăsătoare. Autorităţi care nu fac nimic”

Un bărbat, tată a doi copii, un băiat de 14 ani şi o fetiţă de 5 ani, a fost luat de ape, fiind dispărut de două zile în comuna Stoenesti, judeţul Valcea. Familia disperată a cerut ajutorul autorităţilor pentru găsirea trupului, dar s-au izbit de indiferenţă. Fiul bărbatului de 14 ani îl caută neîncetat şi nu înţelege de ce nimeni nu vrea să îi ajute. Abia după ce televiziunile au făcut publice acest caz, autorităţile au început să se implice. Locul în care a dispărut se află la 27 Km de râul Olt, pe un afluent.

„Unchiul meu este dat dispărut de marţi de la orele 14.30. S-a dus să ajute o martuşă să cureţe casa. Viitura a venit de pe un versat, nu de pe pârâu, şi a fost luat de ape! De atunci nu mai ştim nimic de el. Aş vrea să vă aduc la cunoştinţă nepăsarea şi incompetenţa criminală a autorităţilor. Nu au făcut şi nu fac mare lucru pentru a-i găsi trupul. Vin stau 20-50 minute şi pleacă. Au trimis câteva persoane pentru a ajută familia. Aceştia au venit, au stat preţ de câteva zeci de minute şi au plecat”, ne-a declarat una din rudele victimei.

„Eu înţeleg situaţia din judeţ, dar e vorba de viaţă unui om. Este vorba de doi copii care stau acasă, plâng zi-noapte şi aşteaptă veşti de la autorităţile nepăsătoare. Autorităţi care nu fac nimic”, a adăugat ruda victimei.

Familia celui decedat îi caută corpul neîncetat din clipa în care acesta a dispărut:”Vă spun cu mâna pe inima, eu am ajuns la faţă locului la ora 16.00 şi vă rog să mă credeţi la ora respectivă nu era nciun jandarm, pompier care să se ocupe de acest caz! Nu am văzut implicare. Cred ca înainte de toate viaţa unui om e mult mai importantă decât orice altceva!”

Oficialii declară că şi-au făcut datoria

Prefectul prefect judeţul Vâlcea, Dumitru Cornoiu, spune că situaţia din judeţ este sub control, iar echipa de intervenţie formată din aproximativ 20 de oameni este sufiecientă pentru situaţia de la Stoeneşti. El a promis, la Realitatea TV, că va suplimenta efectivul pentru căutări pentru ca bărbatul dispărut să fie găsit.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.