spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Copil de 10 ani, băgat în COMĂ de un ŞOFER BEAT, în localitatea gălăţeană Toflea

- Advertisement -

Un băieţel în vârstă de 10 ani a ajuns la spital, în comă profundă, după ce un şofer beat l-a lovit cu maşina. Incidentul s-a petrecut în localitatea Toflea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi ne-a fost confirmat de şeful Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), doctorul Mihai Polinschi.
Un şofer aflat în zonă l-a luat pe cel mic pentru a-l transporta la cea mai apropiată unitate spitalicească. Pe drumul dintre Toflea şi Tecuci s-a întâlnit cu o ambulanţă, care l-a dus până la Tecuci, de unde a fost preluat de cei de la SMURD, care l-au dus la Galaţi.
Bogdan Cojocaru, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, ne-a declarat că ancheta se face la Biroul Rutier de la Tecuci. Şoferul, fiind testat cu aparatul special, avea 0,96 mg/l alcool în aerul expirat şi va fi cercetat atât pentru conducere sub influenţa alcoolului, cât şi pentru vătămare corporală din culpă.

Citiţi: http://www.viata-libera.ro/eveniment/56441-la-tofleaun-baietel-de-10-ani-bagat-in-coma-de-un-sofer-beat-galati-viata-libera-cotidian

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.