spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

UPC crește automat facturile de la 1 august

- Advertisement -

Factura abonaţilor UPC creşte automat de la 1 august. Compania de cablu a introdus în abonamentele clienţilor opţinea extra fotbal, fără să-i întrebe dacă vor acest lucru. Ademeniţi cu o lună gratis pentru această nouă opţiune, abonaţii sunt înştiinţaţi prin poştă că, dacă nu vor opţiunea extra fotbal, trebuie să ceară dezactivarea acesteia. În caz contrar, vor plăti câte 10 lei pe lună în plus la abonament.

Practic, de luna viitoare, clienţii UPC primesc facturi mărite pentru un serviciu pe care nu l-au solicitat. Li se acordă o lună gratis, după care sunt puşi la plată. Câte 10 lei pe lună, scrieDigi24.ro.

De spus ca luna gratis este iulie, luna în care nu exista competitii fotbalistice. Abonații UPC pot totuşi să renunţe la pachetul extra, în cazul în care nu şi-l doresc, apelând două numere de telefon.

Anii trecuţi, Liga 1 a fost transmisă pe cele trei canale de sport ale RCS & RDS, fără niciun cost suplimentar pentru clienţii săi.

“Extra Fotbal este un pachet optional, oferit gratuit timp de o luna intregii baze de clienti de televiziune digitala UPC. Clientii pot alege in orice moment dezactivarea sau reactivarea acestui pachet optional”, explică oficialii UPC, pentru Paginademedia.ro, modul în care va implementa pachetul pentru Liga I.

Cititi: http://www.capital.ro/upc-creste-automat-facturile-de-la-1-august.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.