spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Curtea de Apel reia dezbaterile în 4 august în Dosarul ICA. Voiculescu înmoaie tonul: „Nu mai sunt nici măcar oligarh, acum sunt doar pensionar”

- Advertisement -
Dosarul privatizării Institutul de Cercetări Alimentare (ICA), în care, luni, au fost audiaţi inculpaţii, timp de circa zece ore, a primit un nou termen de judecată, respectiv data de 4 august, când ar urma să dea declaraţii martorii. Termenul a fost stabilit de completul format din judecătorii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea, de la Curtea de Apel Bucureşti. Luni, instanţa a audiat majoritatea inculpaţilor, aceştia susţinând că sunt nevinovaţi. Astfel, Dan Voiculescu a arătat că ştie ce învinuiri îi sunt aduse în dosarul ICA, dar nu le recunoaşte, susţinând că procurorul de caz a intimidat martorii, că s-a stabilit un prejudiciu fals şi că au dispărut 40 dintre volumele de material probatoriu.

Judecătorii i-au cerut lui Dan Voiculescu explicaţii privind interesul său pentru Institutul de Cercetări Alimentare(ICA) şi despre implicarea Crescent, fosta firmă a Securităţii, în acest caz. Avocaţii au depus mai multe cereri de amânare, însă au fost respinse.

Mai mult:

http://www.gandul.info/stiri/curtea-de-apel-reia-dezbaterile-in-4-august-in-dosarul-ica-voiculescu-inmoaie-tonul-nu-mai-sunt-nici-macar-oligarh-acum-sunt-doar-pensionar-12897378

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.