spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

A doua condamnare primită de un sucevean în decurs de numai câteva luni

- Advertisement -

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna Slatina a fost condamnat ieri pentru a doua oară în decurs de numai câteva luni. Sergiu Dănuţ Dumitrache a primit o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor deosebit de grav.

Asta după ce în luna ianuarie a acestui an, Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe acelaşi individ la 4 ani de închisoare pentru o altă tentativă de omor. Dumitrache se află în prezent în Penitenciarul Botoşani, iar condamnarea de ieri nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

Agresiunea pentru care tânărul a primit o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni s-a petrecut la ieşirea dintr-o discotecă din comuna Vadu Moldovei.

„În noaptea de 05/06.10.2013, în jurul orei 03:00, la terminarea discotecii, când persoanele au început să părăsească localul, în faţa acesteia s-a iscat un conflict spontan, moment în care tânărul de 25 de ani (n.a. – acum în vârstă de 26 de ani) a scos un cuţit cu care l-a lovit pe cel de 18 ani, victima fiind transportată la spital cu o maşină de ocazie”, a descris evenimentul de acum câteva luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-05-29/A-doua-condamnare-primita-de-un-sucevean-in-decurs-de-numai-cateva-luni#ixzz33BLqR1gB

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.