spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Doi poliţişti şi copilul lor au scăpat cu viaţă dintr-un groaznic accident

- Advertisement -

Soţii Remus şi Ana Maria Buhai, ambii agenţi în cadrul Poliţiei Panciu, au fost implicaţi într-un grav accident produs pe şoseaua E85 la Garoafa u maşina a fost distrusă în urma impactului cu un cap de pod u martorii spun că „un miracol de Ziua Înălţării” a făcut ca cei trei să scape cu viaţă

Doi poliţişti din oraşul Panciu, soţ şi soţie, şi fetiţa lor de numai 3 ani şi jumătate au scăpat cu viaţă ca prin minune dintr-un groaznic accident. Maşina în care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod în comuna Garoafa. Soţii Remus şi Ana Maria Buhai, ambii agenţi în cadrul Poliţiei oraşului Panciu, se aflau în maşină împreună cu fiica lor pe care urmau să o ducă la un control medical din Focşani. Imediat după teribilul accident în ajutorul lor au sărit localnicii care i-au scos pe răniţi dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Cei care au trecut pe acolo nu şi-au imaginat că au scăpat cu viaţă, la cum arăta maşina, şi au spus că a fost „un miracol de la Dumnezeu de Ziua Înălţării”. ”Am auzit o bubuitură şi am ieşit repede la poartă şi am văzut maşina răsturnată iar din intrior se auzeau urlete. Apoi am văzut cum au sărit oamenii să-i scoată din maşină”, ne-a declarat unul dintre localnici. „Fetiţa plangea, tatăl ei era plin de sange şi a venit repede langă ea. Au scos-o şi pe mama fetiţei, care avea picioarele prinse sub scaun. Plangea şi ea, era în stare de şoc. L-am dat repede apă.”, ne-a relatat un martor al teribilului accident. Primele date ale anchetei arată că accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei. “Conducătorul maşinii Dacia, într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod.”, ne-a spus comisarul şef Adrian Huzum, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. În urma accidentului, poliţista de la Ordine Publică din Panciu a fost rănită grav, aceasta avand o fractură deschisă. Agentul Remus Buhai şi copilul aflat în maşină au suferit răni uşoare, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean pentru evaluare. Cei doi agenţi se aflau în afara orelor de program şi mergeau cu copilul la doctor, după cum ne-a declarat aseară comisarul şef Teodor Dumitrache, şeful Poliţiei Panciu. Soţii Buhai şi copilul lor se aflau aseară la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. (A. IVAN; D. CHIRIAC)

Doi soţi poliţişti, implicaţi într-un accident grav la Garoafa

Soţii Remus şi Ana Maria Buhai, ambii agenţi în cadrul Poliţiei oraşului Panciu, au fost implicaţi în urmă cu o oră într-un grav accident rutier produs pe şoseaua E85 la Garoafa.

Cei doi se aflau în maşină împreună cu fiica lor pe care urmau să o ducă la un control la un cabinet medical din Focşani. Primele date ale anchetei arată că accidentul a avut loc pe fondul neatenţiei. “Conducătorul maşinii Dacia, într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod”, ne-a spus comisarul şef Adrian Huzum, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. În urma accidentului, poliţista de la Ordine Publică din Panciu a fost rănită grav, aceasta avand o fractură deschisă. Agentul Remus Buhai şi copilul aflat în maşină au suferit răni uşoare, fiind transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean pentru evaluare. ”Cei doi agenţi se aflau în afara orelor de program şi mergeau cu copilul la doctor. Nu ştim mai multe despre accident”, ne-a declarat comisarul şef Teodor Dumitrache, şeful Poliţiei Panciu. Soţii Buhai şi copilul lor se află acum la Spitalul Judeţean din Focşani. Vom reveni cu amanunte! (Dan CHIRIAC)

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588804197-doi-soti-politisti-implicati-intr-un-accident-grav-la-garoafa.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.