spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

O poliţistă, mama unei fetiţe de 4 ani, a murit într-un cumplit accident rutier

- Advertisement -

O tânără poliţistă din Fălticeni, care urma să împlinească 29 de ani peste mai puţin de o lună de zile, a sfârşit tragic, într-un cumplit accident rutier petrecut sâmbătă seară. Tânăra, care se afla la volanul unui autoturism, în dreapta sa fiind soţul ei, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă şi s-a răsturnat de mai multe ori în afara drumului. Accidentul s-a produs pe DJ 209A, pe raza comunei Slatina, personalul medical ajuns la faţa locului constatând că aceasta avea leziuni incompatibile cu viaţa. Soţul ei, în vârstă de 30 de ani, cadru militar, a suferit leziuni grave, însă din fericire a scăpat cu viaţă.

Aveau o fetiţă de 4 ani şi se pregăteau să se mute în casa pe care au ridicat-o

Corina Cajvan era agent principal la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei municipiului Fălticeni. Tânăra avea împreună cu soţul său, Alexandru Cajvan, o fetiţă în vârstă de 4 ani. Alexandru Cajvan lucrează ca maistru militar la o unitate militară din Bacău, iar cei doi aveau o casă în construcţie aproape finalizată la Spătăreşti. Din păcate, o eroare la volan a distrus o familie.

Corina Cajvan se întorcea sâmbătă seară de la socrii unei colege, din comuna Slatina, unde fusese împreună cu soţul său. În jurul orei 20.00,în zona Mănăstirii Slatina, într-o curbă deosebit de periculoasă, conducătoarea auto nu a adaptat viteza şi a scăpat volanul de sub control. Maşina a ieşit în afara drumului, unde s-a răsturnat de mai multe ori.

Tânăra poliţistă a fost proiectată prin geam

Echipajele de salvare de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni i-au găsit pe cei doi tineri în afara maşinii. Corina Cajvan a fost proiectată prin geam în timp ce maşina se răsturna, iar medicii nu au putut să mai facă nimic pentru ea. Soţul ei a ieşit pe picioarele sale din maşină, prin luneta autoturismului. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean. El avea un traumatism cranio-cerebral sever şi pneumotorax. Ieri, acesta era internat la Terapie Intensivă, însă medicii au precizat că starea sa de sănătate este stabilă.

Tragica veste a şocat întreaga poliţie suceveană.

Comisarul-şef Ioan Nichitoi, şeful Poliţiei municipiului Fălticeni, şi-a descris colega ca un bun lucrător de poliţie, o tânără plină de viaţă care era foarte mândră de copilaşul ei.

„Suntem bulversaţi de această veste şi încercăm să fim alături de familia îndoliată”, a spus comisarul-şef.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-05-26/O-politista-mama-unei-fetite-de-4-ani-a-murit-intr-un-cumplit-accident-rutier#ixzz32oAlry3c

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.