spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Accident cu 8 victime: şoferul vinovat era beat mort şi fără permis

- Advertisement -

Două autoturisme s-au ciocnit violent şi toţi cei opt pasageri au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi către spitalele ieşene. Acciden­tul a avut loc în comuna Bivolari, ieri-noapte, când un şofer aflat sub influenţa bă­uturilor alcoolice şi care conducea fără permis un autoturism Opel a pătruns pe contrasens şi a intrat direct într-un Cielo.

Astfel, şapte adulţi şi un copil au fost examinaţi de către doctori, după care pă­rinţii copilului au fost îndrumaţi către domiciliu, ceilalţi fiind şi acum internaţi la Spitalul „Sfântul Spiridon“, Spitalul de Neurochirurgie şi Spitalul de Pediatrie.

„La faţa locului s-au deplasat mai mul­te ambulanţe şi un echi­paj SMURD, pentru că în acel moment elicopterul se afla în misiune la Moineşti pen­tru a transfera o pacientă la Spitalul de Neuro­chi­rur­gie. Până să ajungă echipajele noastre, victimele au pri­mit îngrijiri din partea personalului de la centrul de permanenţă din Bivolari şi erau deja pansate. Într-una dintre maşini se aflau doi fraţi sub influenţa băuturilor alcoolice, însă niciunul dintre ei nu a recunoscut că se afla la vo­lan. Cel pe care îl bănuim că ar fi fost şoferul, din cauza leziunilor grave, este policontuzionat, are un traumatism splenic şi contuzii toraco-ab­dominale. Bărbatul în vârstă de 45 de ani este internat pe Secţia de Chirurgie Generală. Fratele său, în vârstă de 41 de ani, a fost examinat şi apoi a mers la domiciliu, precum şi alţi doi pacienţi care nu necesitau internare“, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeşu, me­dic şef UPU-SMURD.

Alţi trei pacienţi au fost transferaţi la Spitalul de Neurochirurgie, dintre aceştia cel mai grav fi­ind afectată de impact o fe­meie în vârstă de 53 de ani, care avea un traumatism cra­nio-cerebral. Fetiţa care se afla într-una dintre maşini a rămas internată în Spitalul de Pedia­trie.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean din Poliţie, şoferul ar fi avut 1,69 la mie alcoolemie în aerul expirat. Aceasta înseamnă, în sânge, o concentraţie aproximativ dublă, de 3,4 la mie, vecină cu starea de comă alcoolică.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/accident-cu-8-victime-soferul-vinovat-era-beat-mort-si-fara-permis–50293.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.