spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Un copil de un an si sase luni a cazut de la etajul noua

- Advertisement -

Baietelul, in vârsta de un an si sase luni, a cazut de la etajul noua al unui bloc turn de pe Calea Republicii, in spatele statiei de autobuz de la Narcisa.

Micutul a ajuns pe spatiul verde de lânga bloc si a inceput sa plânga atât de tare incât a alertat toti locatarii. Primul care l-a vazut cazut si plin de sânge a fost un tânar care distribuia pliante publicitare, insa in scurt timp s-au strâns in jurul sau mai multi oameni care au inceput sa sune la 112 pentru a solicita o salvare.

„Eu l-am auzit plângând si toti am auzit pentru ca tipa foarte tare. Am asteptat sa vina ambulanta pentru ca nu-l puteam misca sa nu-i facem mai mult rau. Imediat a venit si mama lui, dar el plângea tare”
– Angela Hutu, martor

A coborât si mama sa care era acasa in momentul accidentului, la fel si bunicii copilului. Un echipaj de la ambulanta l-a transportat la spital unde a fost preluat imediat de o echipa complexa de medici.

„Cum a cazut, asa in sezut si cu capul aplecat in pamânt, asa a ramas, nu s-a mai miscat, insa tipa foarte tare. Ii curgea sânge din urechi, gura si pe nas. Am sunat la 112 si am asteptat ca sa vina salvarea. Intre timp au venit si niste jandarmi, au sunat si dânsii. Copilul, oricum, era in stare grava”
– Ionela Cucu, martor

„Copilul a fost adus in Unitatea de Primiri Urgente. Era in stare generala grava, a fost internat in Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva Pediatrica si in continuare se afla in investigatii medicale amanuntite”, a declarat asist. Geanina Pricopi, director de ingrijiri la Spitalul Judetean Bacau.

Investigatiile au aratat ca avea fracturi la mâini si picioare si edem cerebral grav, medicii fiind rezervati cu privire la evolutia sa. Se pare ca baiatul a fost scapat din ochi pentru câteva minute si a fost suficient ca de pe patul aflat lânga fereastra sa se urce pe pervaz si sa cada.

El mai are o suriora mai mare, iar vecinii spun ca mama avea grija de copii. La fata locului au ajuns si politistii care au deschis o ancheta.

„In urma sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului si se fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul”
– insp. pr. Narcisa Butnaru – purt. cuv. IPJ Bacau

– See more at: http://www.desteptarea.ro/bacau-un-copil-de-doi-ani-a-cazut-de-la-balcon/#sthash.kdKvNJWf.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.