spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Top 10 rochii spectaculoase îmbrăcate de vedete la Cannes!

- Advertisement -

Rochii spectaculoase, bijuterii splendide şi apariţii care îţi tăiau răsuflarea, toate au putut fi întâlnite zilele acestea la Festivalul de Film de la Cannes, unde vedetele s-au întrecut în ţinute de poveste.
de Geo Berciu, 20 Mai 2014

    Una dintre cele mai interesante ţinute din cadrul festivalului, menită să o transforme într-o regină a Cannes-ului este cea a actriţei Sonam Kapoor în rochia Elie Saab Couture. Nuanţa romantică de albastru, combinată cu un corset structurat cu cascade de mătase, care accentua talia subţire, accesorizată cu bijuterii Chopard şi clutch-ul Ferragamo au creat o apariţie de neuitat pe Croazetă.

    Sarah Gadon a purtat o ţinută Armani Privé, rochia ei albastră, fără bretele, fiind admirată pentru suprapunerea din dantelă. Pentru a reînvia spiritul glamour al vechiului Hollywood, actriţa a mizat pe un coc clasic, completat cu bijuterii cu diamante şi cu un machiaj, evidenţiat de rujul roşu pasional.

    Festivalul din 2014 a fost confirmarea pentru Freida Pinto că poate concura oricând cu grandoarea marilor vedete de la Hollywood. Actriţa indiană, cunoscută pentru rolul din „Vagabondul milionar/Slumdog Millionaire”, a strălucit într-o rochie coral, semnată Oscar de la Rrenta, cu broderie aurie, asortată perfect cu pantofi Jimmy Choo şi bijuterii din aur.

    Cu o seară în urmă, tot Freida Pinto a fost cea care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu creaţia lui Michael Kors. Rochia din tul, decorată cu paiete Ombre şi cu pene delicate, a devenit pe loc preferata criticilor de modă.

    Femeile puternice mizează pe culori tari pentru a ieşi în evidenţă, iar Lea Seydoux a ştiut pefect acest lucru când a ales rochia verde smarald de la Prada cu care a făcut furori pe covorul roşu. Confecţionată din satin, ţinuta, decorată cu cristale pe umeri şi pe trenă, a scos în evidenţă silueta actriţei, care a pozat ca o adevărată divă.

    Sursa: Top 10 rochii spectaculoase îmbrăcate de vedete la Cannes! – Modă | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/rochii-spectaculoase-vedete-cannes-42686.html#ixzz32KgZRtmS

    - Advertisement -
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    Ultimele Știri
    Ultimele Știri

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.