spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Şoferul unui microbuz plin cu pasageri a ucis o femeie şi două vaci în Paşcani

- Advertisement -

Aceasta a intrat în plin într-o pensionară care îşi ducea vacile la cireadă dis de dimineaţă, la ora şapte.

Un microbuz cu pasageri a intrat în plin ieri-dimineaţă la Paşcani în două vaci şi o femeie care încercau să traverseze strada. Femeia îşi ducea va­cile la cireadă şi se afla între cele două animale, când microbuzul le-a spulberat pur şi simplu.

Accidentul a avut loc la ora 7.10. În microbuzul apar­ţinând firmei Intertrans Company, care circula pe ruta Târgu Neamţ – Iaşi, se aflau 16 pasageri. Niciunul dintre aceştia nu a fost rănit. în schimb femeia în vârstă de 74 de ani a decedat la scurt timp de la producerea evenimentului, chiar dacă a fost re­suscitată timp de ju­mătate de oră. Victima a suferit un traumatism cranial foarte sever şi nu a mai putut fi salvată de medicii de la ambulanţă trimişi la faţa locului. Poliţiştii au precizat că au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului de microbuz. „Poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident în localitatea Blăgeşti, unde o femeie a fost lovită mortal de un autovehicul destinat transportului de călători. În acest caz sunt continuate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul“, a precizat Ale­xandru Chelaru, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei.

Agenţii de la Ru­tieră au concluzionat că micro­buzul aparţinând firmei Intertrans avea viteză, după urmele de frânare lungi. Ei au măsurat o distanţă de frâ­nare de 34 de metri. Şoferul micro­buzului le-a spus poliţiştilor că nu a putut evita im­pactul cu femeia şi cele două animale.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/soferul-unui-microbuz-plin-cu-pasageri-a-ucis-o-femeie-si-doua-vaci-in-pascani–49909.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.