spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

“Ne rup afisele non-stop!”

- Advertisement -

Daca in majoritatea comunelor din judet campania pentru europarlamentare a fost linistita, la Poduri, atmosfera s-a incins in ultimele zile. Social-democratii si liberalii, mai exact viceprimarul si primarul, care pâna nu demult erau tovarasi in USL, se lupta in afise si amenintari.

Cei pusi pe fapte mari sunt reprezentantii PNL, sustine Diana Albu, PSD, viceprimar. “Toata saptamâna trecuta ne-au distrus materialele de campanie, afirma viceprimarita. Ne rup afisele non-stop! Pe ale noastre le rup, pe ale lor le pazesc!

Iese primarul, noaptea, cu masina si le verifica.” Fostii colegi de alianta nu se razboiesc doar cu afisele, ci si cu alegatorii: „Au venit cetateni la mine si s-au plâns ca au fost amenintati de primar si de oamenii lui ca li se vor taia ajutoarele daca nu voteaza cu PNL. Au mers prin comuna si le-au spus si celor de la noi, din PSD, «Fiti cu noi, daca nu vreti sa fim dusmani!»” arata Diana Albu.

„Cum sa fac asa ceva?”

„Eu nu contest ca se rup afisele, dar nu le-am spus eu sa le rupa. Nu-mi sta in caracter!” sustine Gheorghe Iscu, primar si presedinte al PNL Poduri. „Asa pot sa zic si eu ca PSD mi-a rupt afisele. Si ale mele dispar! Eu nu am pus pe nimeni sa le rupa! Au mai fost si ploile astea!”, explica edilul sef al comunei.

Sunt si alti vinovati: „Ieri, m-au anuntat ca o femeie aflata sub influenta bauturilor alcoolice rupe toate afisele la rând, de la toate partidele! Mai sunt si copiii, care se joaca cu ele!” In satul Cernu, PNL a lipit afise a III-a oara din cauza ca au disparut, sustine Iscu. „Si din Bucsesti ni le-au rupt. Au disparut, nu stiu prin ce mister dispar!” In privinta amenintarilor legate de ajutoarele sociale, Gheorghe Iscu raspunde cu o intrebare: „Cum sa fac asa ceva? Sunt niste diversiuni, asa, ca sa poata iesi PSD in evidenta, dar, legal, eu nu pot sa tai ajutoarele!

Daca cineva are dreptul la ajutor social, de ce sa-l tai?” Nu e vorba insa de taiat cu adevarat ajutoarele, ci de manipularea alegatorilor, care s-ar putea teme de faptul ca increderea intr-un anumit partid ar putea sa-i lase fara putinii bani pe care statul ii da saracilor in baza Legii 416.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/ne-rup-afisele-non-stop-razboi-electoral-in-primaria-poduri/#sthash.iY0VHLW2.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.