spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Fiul uneia dintre surorile dispărute de la Rădăuţi: „Mama trăieşte în Italia. O rog să nu ne mai poarte pe drumuri”

- Advertisement -

Unul dintre cei patru fii ai lui Vasile Lavric, rădăuţeanul care este suspect principal în incredibilul caz al celor trei surori dispărute, singurul care provine din căsătoria cu Nicoleta, una dintre femeile de care nu se mai ştie nimic din 2005, se declară convins că mama sa trăieşte în Italia, iar tatăl său este închis pe nedrept.

Însoţit de mama sa vitregă, actuala concubină a lui Vasile Lavric, adolescentul care are 17 ani şi jumătate a cerut ajutor prin intermediul presei, spunând că de la închiderea tatălui său el şi cei trei fraţi ai săi nu mai au din ce trăi.

„Înainte să plece în Italia a vrut să mă ia şi pe mine, m-a dus la notar, dar apoi a plecat singură”

Andrei Vasile Lavric spune, fără a clipi, că mama sa, Nicoleta, trăieşte. Şi-a văzut ultima oară mama când avea vârsta de 8 ani.

„Înainte să plece în Italia a vrut să mă ia şi pe mine, m-a dus la notar, dar apoi a plecat singură. Eu sunt sigur că trăieşte, dar nu se mai răspunde cu noi, ne-a părăsit”, spune tânărul care este elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret.

Îl întrebăm cum este posibil ca cea care i-a dat viaţă să nu-i fi dat timp de aproape zece ani nici un semn de viaţă.

„Nu ştiu cum este posibil….”, se rezumă să spună tânărul. Mai mult, susţine că acum patru ani de zile ar fi văzut-o pe Ramona, una dintre surorile mamei sale, şi ea dispărută.  Ar fi anunţat şi poliţia, însă Ramona a fugit şi nu a mai fost găsită.

„Mama trăieşte în Italia. O rog să anunţe că trăieşte şi să nu ne mai poarte pe drumuri”, spune adolescentul.

Îl cer în libertate pe Vasile Lavric, pentru cei şapte oameni pe care îi are de întreţinut

Într-o scrisoare deschisă către presă, mama sa vitregă, Aurica Bodnărescu, spune că Lavric întreţinea familia cu banii pe care îi câştiga la atelierul auto pe care îl avea, iar acum au ajuns muritori de foame. În total, şapte oameni erau întreţinuţi de Vasile Lavric, spune femeia.

„Locuiesc cu cei patru copii pe care îi avem în întreţinere, şi cu cei doi părinţi, bătrâni şi plini de boli, ai lui Vasile Lavric. Un om este arestat preventiv fără nici o probă, ci doar pentru suspiciuni, iar acel om are o familie ce trăia din cei câţiva lei pe care-i câştiga din acel garaj pe care l-au săpat anchetatorii. Ar trebui să intre în atenţia presei şi faptul că am ajuns să împrumut bani de la toate rudele şi cunoscuţii ca să am ce pune pe masă copiilor şi cu ce să-i trimit la şcoală, poate şi asta e senzaţional, nu doar povestea de care e acuzat soţul meu”, s-a plâns femeia, nemulţumită că mass-media a relatat zile în şir cazul bărbatului său.

Ea a declarat că cel mai mare copil al lui Lavric, în vârstă de 24 de ani, cu grad de handicap, are nevoie lunar de tratament de 234 de lei, iar în momentul de faţă familia se întreţine doar din alocaţiile copiilor şi o pensie a fiului bolnav.

„Aceste persoane (n.r. surorile dispărute) trăiesc în străinătate şi-şi bat joc de noi. Am ajuns să li se facă oamenilor milă de noi şi să ne ajute cu ce pot. Oamenii din Rădăuţi ştiu că este o înscenare”, a mai spus femeia.

Vasile Lavric este arestat preventiv pentru o tentativă de omor

Între timp, Vasile Lavric continuă să fie în arest preventiv, săptămâna trecută mandatul său de arestare fiind prelungit cu încă 30 de zile.

În momentul de faţă el nu este arestat pentru că le-ar fi omorât pe surori, ci pentru tentativă de omor. Procurorii îl acuză că în urmă cu 14 ani, în 2000, şi-ar fi lovit soţia din acea vreme, Nicoleta Lavric, cu un ciocan în cap. Femeia a dispărut cinci ani mai târziu, pe când avea 31 de ani. La câteva luni distanţă avea să dispară şi cea de-a treia soră, Ramona (18 ani).

A avut relaţii cu trei surori, iar toate trei au dispărut

Prima dintre surorile Iordache, Iuliana, a dispărut tocmai în 1995, la vârsta de 16 ani.

Ca într-un scenariu de film, toate cele trei au avut relaţii cu Lavric, după care au dispărut. Nimeni nu le-a mai văzut din 2005, respectiv din 1995. Lavric a fost din start în capul listei de suspecţi, existând nenumărate indicii care duc spre vinovăţia acestuia. Deocamdată însă nu a fost identificat nici un cadavru, condiţii în care Vasile Lavric continuă să susţină că cele trei trăiesc, sunt plecate în străinătate, iar el nu are nici o legătură cu dispariţia lor.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-05-19/Fiul-uneia-dintre-surorile-disparute-de-la-Radauti-Mama-traieste-in-Italia-O-rog-sa-nu-ne-mai-poarte-pe-drumuri#ixzz32EvVDjya

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.