spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Elev român, premiu important la Olimpiada Internaţională de Filosofie

- Advertisement -

Elevul Petru Cosmin Vraciu, de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, a reuşit să câştige o menţiune la Olimpiada Internaţională de Filosofie, desfăşurată în perioada 15-18 mai, la Vilnius (Lituania).
Petru Cosmin Vraciu a obţinut o menţiune şi anul trecut la Olimpiada Internaţională de Filosofie, desfăşurată în Danemarca. „Se cuvin felicitări şi doamnei profesoare Elena Lupşa care a îndrumat pregătirea elevului nostru pentru această competiţie. După examenul de Bacalaureat şi admiterea la facultate, Cosmin va reprezenta România la Olimpiada Internaţională de Lectură”, a declarat directorul Colegiului Naţional ‘Decebal’ Deva, Florin Ilieş, pentru Agerpres.

Concursul din acest an, aflat la ediţia cu numărul 22, a fost dedicat unui mare filosof al dialogului, Emmanuel Levinas, şi a reunit 90 de participanţi din 41 de state.

Olimpiada Internaţională de Filosofie a fost înfiinţată în 1993 la iniţiativa unui grup de profesori din Bulgaria, Germania, Polonia, România, Turcia şi Ungaria şi este oficial recunoscută de UNESCO. România a participat la toate cele 21 de olimpiade de până acum.

Cititi: http://www.evz.ro/elev-roman-premiu-important-la-olimpiada-internationala-de-filosofie.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.