spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Urmărit naţional, prins în municipiul Suceava cu ajutorul mascaţilor

- Advertisement -

Un bărbat de 38 ani, din municipiul Bucureşti, dat în urmărire naţională acum doi ani, a fost prins sâmbătă în municipiul Suceava, pentru imobilizarea lui fiind nevoie de intervenţia unei grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Împotriva bărbatului Judecătoria Râmnicu Vâlcea a emis la 10.10.2012 mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În urma verificărilor efectuate, cel în cauză a fost identificat sâmbătă, în jurul orei 16.20,pe raza municipiului Suceava.

Când a fost oprit de poliţişti el a încercat să fugă şi a ripostat în momentul în care s-a încercat încătuşarea lui, motiv pentru care a fost utilizată forţa în vederea imobilizării acestuia. De asemenea, întrucât acesta s-a opus în continuare, pentru ducerea în arestul IPJ Suceava s-a solicitat sprijinul unei grupe din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Încarceratul figura urmărit naţional din data de 11.10.2012.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2014-05-17/Urmarit-national-prins-in-municipiul-Suceava-cu-ajutorul-mascatilor#ixzz32907pQGz

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.