spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Femeie ATACATĂ şi MUŞCATĂ de maidanezi în Grădina Botanică din Galati

- Advertisement -

Tânăra, în vârstă de 36 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital de către fratele său

Ceea ce „Viaţa liberă” a semnalat în repetate rânduri cu privire la maidanezii din Grădina Botanică s-a confirmat: câinii fără stăpân, protejaţi de Nicolae Bacalbaşa şi Paraschiva Vintilă (consiliera sa), reprezintă un real pericol pentru vizitatorii şi angajaţii Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii. Cinci-şase câini extrem de agresivi, dintre cei prezenţi în Grădina Botanică, au făcut, sâmbătă, prima victimă umană.

De la cursul de ikebana a ajuns la spital

Elena Mocănaşu, în vârstă de 36 de ani, a trecut, în weekendul care tocmai s-a încheiat, prin adevărate clipe de groază în Grădina Botanică, după ce a fost atacată şi muşcată de mai mulţi maidanezi agresivi. Tânăra pleca de la cursul de iniţiere în ikebana, găzduit de instituţie în perioada martie-iulie, şi se îndrepta către ieşirea dinspre Ţiglina a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii, când a fost înconjurată de patrupede, agresată şi muşcată de piciorul stâng.
„Pe aleea principală, în zona rondoului dinspre Ţiglina s-a întâmplat. Marele meu noroc a fost că am avut blugul destul de gros, căci altfel cred că îmi sfâşia piciorul, rămânea cu o bucată de carne în gură. Vă imaginaţi ce s-ar fi întâmplat dacă eram cu fetiţa mea, de doar doi ani şi jumătate? Eu nu mă prea tem de câini, sunt crescută la curte, dar tot am intrat în panică. Dacă în locul meu ar fi fost o fetiţă, o făceau praf. Nu este deloc normal ca într-un astfel de loc, în care te simţi relaxat şi în siguranţă, să ai parte de aşa ceva”, ne-a spus Elena Mocănaşu.

http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/54133-galati-viata-libera-cotidian-femeie-atacata-si-muscata-de-maidanezi-in-gradina-botanica-dovada-ca-autoritatile-nu-si-fac-datoria

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.