spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

ACUZAȚII GRAVE la adresa Spitalului Judeţean. Un pacient RUPE TĂCEREA

- Advertisement -

Gălăţeanul susţine că a fost pus să cumpere materiale sanitare fără chitanţă * Bărbatul mai afirmă că unii dintre pacienţii instituţiei sunt zilnic victime ale delăsării, indiferenţei, incompetenţei, corupţiei şi lipsei de instruire a unei părţi a personalului medical

În plină perioadă de controale făcute în secţiile de chirurgie ale spitalelor, un gălăţean iese la rampă cu acuzaţii revoltătoare la adresa unei părţi a personalului medical din secţia Chirurgie II a Spitalului Judeţean. Citită pe îndelete, plângerea bărbatului pare să dea glas frustrărilor adunate de-a lungul timpului de o bună parte a gălăţenilor care au avut de-a face cu această unitate sanitară.

“Domnule, nu am timp de dumneata!”

Florin Radu a fost internat în secţia Chirurgie II a Judeţeanului în ultima zi din luna martie a.c., cu un diagnostic destul de uşor: hernie inghinală pe partea dreaptă. Povesteşte că în ziua internării i-au fost aşezate „sub nas” trei sau patru formulare pe care asistenta le-a sintetizat astfel: ”Nu furi, nu dai în cap, nu fugi, accepţi tratamentul, accepţi operaţia. Semnează!”.
A rugat-o pe angajată să îi lase câteva minute în care să poată citi ceea ce urmează să semneze. “Domnule, nu am timp de dumneata! Dacă vrei neapărat, am să îţi las un exemplar din formulare după ce le semnezi”, a venit prompt reacţia iritată a asistentei. Neavând ce face a semnat pe fiecare dintre foi, în câte un singur exemplar. Bineînţeles, nici la aproape o lună şi jumătate de atunci, bărbatului nu i s-a dat încă să citească ceea ce a semnat.

Vezi mai mult pe: http://www.viata-libera.ro/societate/54150-galati-viata-libera-cotidian-acuzatii-grave-la-adresa-spitalului-judetean

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.