spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

UPDATE: A murit tatăl lui Gică Popescu. Constantin Popescu a făcut infarct. Acesta avea mai multe afecţiuni cardiace

- Advertisement -

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, a murit noaptea trecută în urma unui infarct miocardic. Tatăl fotbalistului avea 72 de ani. Acesta s-a simțit rău de dimineață. Familia a chemat Salvarea, însă medicii nu au mai putut face nimic. Tatăl lui Gică Popescu suferea de mai multe afecţiuni cardiace, iar condamnarea fiului său în Dosarul Transferurilor i-a afectat starea de sănătate.
În 4 martie, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe Gheorghe Popescu, la acel moment candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal. Fostul forbalist a primit trei ani, o lună şi zece zile de închisoare.

Fostul internaţional ar putea să iasă din închisoare pentru a participa la funeraliile tatălui său, în baza Legii 275/2006. Permisiunea de ieșire din penitenciar pentru astfel de situații poate fi acordată pe o durată de maximum cinci zile.

„Niciodată în viaţă mea nu mi-am imaginat că fiul meu va fi închis! Îmi aduc aminte că eu i-am spus lui Gică, atunci când a plecat la 17 ani de la Calafat să joace la Craiova, să aibă grijă ce face în viaţă că nu vreau să mă facă de ras. Să ştiţi că băiatul meu nu m-a făcut niciodată de ras, nici măcar acum când a ajuns la închisoare. Nu m-a făcut de ras, deoarece eu ştiu din vină cui a ajuns el după gratii. O să va spun ceva în premieră. Băiatul meu a fost băgat în închisoare din ordin politic, iar principalul vinovat pentru acest lucru este noul preşedinte al FRF. Răzvan Burleanu este cel care mi-a băgat băiatul în puşcărie!”, a declarat Constantin Popescu după încarcerarea lui Gică Popescu.

Despre fiul său, Constantin Popescu spunea că „Gică a fost cel mai cumite băiat, ca o fată a fost. Când era la liceu în Craiova, juca şi fotbal la Universitatea. Se ducea mai rar la şcoală. M-am dus o dată la şcoală, am vorbit cu diriginta. Mi-a spus că vine o dată pe săptămînă, dar că este cel mai bun, peste cei care se duc zi de zi”.

Cititi: http://www.evz.ro/news-alert-tatal-lui-gica-popescu-a-decedat.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.