spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Otelul vine la Vaslui cu toata artileria

- Advertisement -

DIFICIL…Ramasa fara obiectiv dar si fara o parte din jucatori, dupa ce Comisia condusa de Viorel Duru a refuzat acordarea licentei pentru sezonul urmator, echipa fanion a Moldovei incepe sa resimta loviturile primite în ultima perioada. FC Vaslui a pierdut etapa trecuta fara drept de apel meciul in compania Petrolului Ploiesti, intorcandu-se acasã cu cea mai severa infrangere din acest sezon, scor 0-3. Pentru baietii lui Costinel Botez urmeaza o noua confruntare dificila, cu Otelul Galati.

Alta data un adevarat derby al campionatului, partida de azi va pune fata in fata doua dintre echipele suferinde ale Ligii I, una din punct de vedere financiar, cealalta, in privinta formei sportive. Desi etapa trecuta au obtinut o victorie importanta in fata Timisoarei, galatenii inca nu au scapat de grijile retrogradarii, si poposesc cu trei etape inaintea finalului de competitie pe locul 16, la un punct in spatele ultimei pozitii salvatoare. Pentru a nu mai trai cu emotii pana in ultima runda, galatenii si-au propus sa castige toate cele trei puncte puse in joc ,astazi, pe Municipal. “ Mai avem nevoie de puncte pentru a ne salva. Chiar daca sunt retrogradati, am vazut ca Vasluiul joaca fotbal. Cu siguranta isi vor dori si ei victoria si trebuie sa fim foarte atenti” a declarat mijlocasul Otelului, Gabriel Giurgiu. În partida de azi, Ewald Lienen nu se va putea baza pe serviciile lui Victoras Astafei si Marius Milea, jucatori suspendati din cauza cartonaselor galbene primite in meciul cu ACS Timisoara. La echipa condusa de Costinel Botez, traditia plecarilor inopinante a fost continuata saptamana aceasta de Cesar Ortiz si Franco Razzotti, cei doi jucatori despartindu-se inca de joi de gruparea “galben-verde”. In plus, tehnicianul are probleme si cu jucatorii ramasi. Ionut Balaur s-a antrenat separat saptamana aceasta, acuzand o accidentare din meciul de la Ploiesti, iar Madson va sta azi in tribune dupa ce a primit o etapa suspendare din cauza cumulului de cartonase galbene. Singura veste buna din tabãra “galben-verde” o reprezinta reintoarcerea lui Leonard Manole, mijlocasul având sanse mari sa intre azi pe teren.

Oaspetii vin cu o galerie numeroasa

Pentru a le usura misiunea jucatorilor sai, primarul Galatiului va deplasa la Vaslui o galerie destul de numeroasã. Acesta a pus la dispozitia suporterilor 4 autocare cu care sa se deplaseze, insa multi fani vor veni si cu masinile personale. Astfel, se asteapta ca la fluierul de start al partidei, echipa oaspete sa fie sustinuta de aproximativ 300 de suporteri.

Echipe probabile

FC Vaslui: Straton, Buziuc, Prahic, Mares, Nenita, Abelairas, Manole, Antal, Popovici, Enescu, Temwanjera

FC Otelul Galati: Goicoechea,Tritz, Sarghi, Prestia, Popescu, Lovin, Giurgiu, Cooper, Henrique, Tudorie, Marquinhos

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.