spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Un cuplu naviga în larg când a observat ceva în apă. Ce s-a întâmplat la scurt timp după asta este o experienţă de neuitat!

- Advertisement -


Aceste imagini sunt aproape greu de crezut! Un cuplu se bucura de o plimbare cu barca în larg, atunci când au observat că ceva înoată lângă ei. Creatura s-a dovedit a fi un leu de mare. Cei doi s-au oprit să-l filmeze, dar ceea ce s-a întâmplat mai departe este pur şi simplu uimitor – şi aşa cum este menţionat şi în filmuleţ, este un eveniment care se întâmplă o dată într-o mie de vieţi!

Un cuplu aflat în largul oceanului, a trăit o experienţă de neuitat. La câţiva kilometri de Coasta Pacificului, în zona localităţii Newport, California, cei doi au văzut ceva în ocean.

Deşi iniţial nu şi-au dat seamace este, în momentul în care vietatea s-a apropiat, oamenii au înţeles că era vorba despre un leu de mare şi că acesta înota către ei.

Obosit fiind, acesta căuta un loc unde să se odihnească şi probabil puţină dragoste.

Nu a trecut mult timp si animalul s-a urcat pe barcă. După ce a prins puţină încredere, s-a cuibărit în braţele bărbatului.

O întâlnire înduioşătoare care se întâmplă pur şi simplu o dată în 1000 de vieţi!

Urmăriţi până la sfârşit această filmare pentru a vedea ce s-a întâmplat şi distribuiţi acest moment frumos cu prietenii şi familia! Ce creatură iubitoare!

Sursa: Youtube

Text: LiveBiz

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.