spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Accident pe ruta ocolitoare a Sucevei, după ce şoferul unui BMW ar fi aţipit la volan

- Advertisement -

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism BMW pe centura ocolitoare a municipiului Suceava, a provocat un accident după ce a pătruns brusc pe contrasens şi s-a izbit violent într-o autoutilitară Ford. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.00, cea mai probabilă variantă fiind că şoferul autoturismului BMW a aţipit la volan. În urma accidentului traficul de pe drumul care leagă Şcheia de Iţcani a fost blocat în totalitate în jur de 45 de minute.

Şoferul BMW-ului s-a lovit grav la cap de parbrizul maşinii

Şoferul autoturismului BMW înmatriculat în Iaşi, Andrei M., din Suceava, care circula pe direcţia Iţcani-Şcheia, fiind în urcare, a pătruns absolut inexplicabil pe sens opus. Unul din pasagerii din Ford a relatat: „Noi ne deplasam pe banda noastră, iar el a intrat frontal în noi, a luat-o pe contrasens şi a venit direct în noi… avea şi un pic de viteză”.

O femeie care locuieşte în zonă a povestit că a auzit o bubuitură foarte puternică, iar când a ajuns la faţa locului şoferul BMW-ului avea o tăietură la cap şi era plin de sânge.

„Spunea că nu ştie ce s-a întâmplat, că ar fi aţipit la volan, repeta într-una că nu ştie ce s-a întâmplat şi cum a ajuns el aici”.

Tânărul de la volanul BMW-ului s-a lovit cu capul de parbrizul maşinii, lovitura fiind atât de puternică încât geamul a cedat.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Detaşamentului de pompieri Suceava, singura victimă fiind tânărul care conducea BMW-ul.

Preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, tânărul de 26 de ani a fost diagnosticat cu leziuni destul de grave. El a suferit o fractură craniană, contuzie de genunchi şi contuzie toracică, o altă problemă fiind legată de mai multe fragmente de sticlă care i-au pătruns tânărului într-un ochi.

Poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-04-12/Accident-pe-ruta-ocolitoare-a-Sucevei-dupa-ce-soferul-unui-BMW-ar-fi-atipit-la-volan#ixzz2ygIwsOUP

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.