spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Ce face DNA-ul din politicieni: Oprişan internat la spital cu probleme cardiace

- Advertisement -

Preşedintele Consiliului Judeţean a fost luat cu ambulanţa de la vila sa de la Boloteşti

În timp ce mulţi dintre liderii PSD au în ultima vreme probleme penale, se pare că pe Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, l-au ajuns din urmă problemele medicale, potrivit unor informaţii care au ajuns la cotidianul nostru aseară, la închiderea ediţiei. În varstă de 48 de ani, preşedintele Consiliului Judeţean ar fi ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani, după ce s-a simţit rău, avand palpitaţii. Acesta ar fi preluat de un echipaj al Ambulanţei de la casa deţinută pe numele mamei sale la Boloteşti, după ce ar fi acuzat anumite probleme cardiace. Criza de inimă s-ar fi produs în jurul orei 16.30, Marian Oprişan fiind preluat ulterior de medicii de la UPU, unde a fost supus unor  investigaţii medicale amănunţite, fiind suspect că ar fi suferit un preinfarct. Deşi nu s-a primit nicio confirmare oficială, se pare că social – democratul a rămas internat în secţia de Terapie Intensivă, sub supravegherea medicilor. Marian Oprişan nu ar fi la prima problema de acest gen, întrucat în anul 2012, în ziua alegerilor locale, a ajuns tot la Spitalul Judeţean după ce i s-a făcut rău pe fondul stresului şi a oboselii. Imediat ce au început să circule zvonurile cu privire la internarea lui Marian Oprişan, au apărut şi speculaţiile că acesta ar fi fost o posibilă ţintă a DNA şi de aici şi problemele sale cardiace.

CJ-ul zice că Oprișan suferă de tahicardie
Biroul de Presă al Consiliului Judeţean a confirmat aseară internarea lui Marian Oprişan. „Joi, în jurul orei 16.00, Preşedintele Consiliului Judeţean, dl Marian Oprişan a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon”, în urma controlului medical constatându-se că, pe fondul solicitării fizice din ultima perioadă şi a condiţiilor atmosferice specifice anotimplului, domnia sa a înregistrat un episod de tahicardie. Starea de sănătate a dlui Oprişan este stabilă, iar vineri dimineaţă – 11 aprilie 2014 – urmează să se efectueze o evaluare medicală, în vederea externării.”, se arată în comunicat. Tahicardia este accelerarea anormală a bătăilor inimii datorită unui efort fizic, unei emoţii sau unei afecţiuni cardiace.

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/politica/1588802526-oprisan-a-ajuns-la-spital-din-cauza-unor-probleme-cardiace.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.