spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Pacient transportat de urgenta la Iasi cu elicopterul

- Advertisement -

Un pacient cu multiple politraumatisme a fost transportat de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie Iasi de pe heliportul din Moinesti.

„Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din comuna Pârjol, care a suferit mai multe traumatisme urmare a unei caderi de la o inaltime de 4 metri, dintr-un nuc. A ajuns la Spitalul Municipal de Urgenta Moinesti in stare foarte grava”, a declarat dr. Adrian Cotirlet, managerul spitalului.

Imediat echipa de garda, formata din medicul chirurg Adrian Cotirlet, medicul ATI Dan Damian, medicul de neurologie Camelia Ionete si medicul de la Unitatea de Primiri Urgente Nistor Nicoleta, a stabilit diagnosticul de traumatism cranio cerebral, plagi escoriate in regiunea occipitala si, cel mai grav, fractura-luxatie de vertebre cerebrale C2 si C3.

Cazul necesita o operatie complexa in urgenta, asa ca s-a luat legatura cu SMURD Iasi, de unde imediat a venit un elicopter si a preluat pacientul de pe heliportul spitalului din Moinesti. „A fost un caz la limita pentru ca deja se innopta.

Era in jur de 19.30, luni seara”, a mai explicat dr. Cotirlet. Pacientul a fost operat la Iasi de profesorul Ion Poeata.

– See more at: http://www.desteptarea.ro/pacient-transportat-de-urgenta-la-iasi-cu-elicopterul/#sthash.DSM5vTTr.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.