spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
02-iun.-2024

PONGO, AICI ESTE VICTIMA TA!

- Advertisement -

Un alt NUP pentru dusmanul suporterilor FC Vaslui

FÃRÃ CONSTIINTÃ Carmen Elena Pãlãlaie, o tânãrã de numai 18 ani, a murit pe 6 iulie 2006 în urma unui accident de masinã, fiind izbitã în plin de masina condusã de Ciprian Iulian Damian. Moartea tinerei Carmen Pãlãlaie a rãmas nepedepsitã, Damian primind în 2007 NUP de la procurorii care s-au ocupat de caz. Pãrintii fetei ucise din culpã de Ciprian Damian nu au dorit sã deschidã subiectul despre moartea fetei, despre visurile ei ucise pe 6 iulie 2006. Faptul cã fostul presedinte al FC Vaslui a fost scos basma curatã, nu este neapãrat si adevãrul despre ceea ce s-a petrecut atunci. Singura certitudine este cã o tânãrã absolventã de liceu, care dorea sã facã o facultate, care avea planuri mari de viitor, zace acum într-un mormânt rece, plânsã de pãrinti, de fratele ei si de prietenii pe care îi avea. Zborul în viatã a lui Carmen a fost frânt de masina condusã „regulamentar” de Pongo!

Fostul presedinte al FC Vaslui, Ciprian Damian, a ucis pe 6 iulie 2006 o elevã absolventã de liceu, care astepta sã dea examenul de bacalaureat si care în ziua fatidicã se întorcea de la o plimbare cu bicicleta pe DJ 243 (Bãcani – Bârlad), împreunã cu prietenul ei. Cei doi tineri mergeau cu bicicletele unul în spatele celuilalt, iar când au iesit în DE 581 ca sã se îndrepte spre Bârlad, au avut nesansa ca sã treacã pe acest drum Ciprian Damian cu masina. A luat fata din plin pe capotã si a azvârlit-o pe sosea, iar aceasta a rãmas pe loc fãrã suflare. Pentru accidentul fãcut, lui Ciprian Damian i s-a întocmit un dosar penal de cãtre politistii de la DEN Vaslui, pentru comiterea infractiunii de omor din culpã. Între timp, Carmen Pãlãlaie a fost bãgatã în pãmânt, cu tot cu visele ei. Acum ar fi avut 26 de ani, poate ar fi terminat facultatea si, cu sigurantã, cã ar fi fost si mãmicã. Una din fostele ei colege ne-a spus cã îsi dorea foarte mult un copil pe care si-l planificase imediat dupã terminarea facultãtii. Carmen era elevã la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad si avea planuri mari în viatã, planuri nãruite de Ciprian Damian, care surprinzãtor a scãpat de acuzatii, ba fiind chiar declarat nevinovat! Procurorii bârlãdeni care au studiat dosarul penal si au fãcut cercetãri si expertii auto care au cercetat masina si cauzele accidentului, l-au „gratulat” pe Pongo în 2007 cu NUP (Neînceperea Urmãririi Penale). Surprizele însã nu se opresc aici. Chiar si pãrintii fetei ucise spun cã fata a fost vinovatã, cã a iesit în fata masinii si cã nu putea fi evitat accidentul. Însã au refuzat categoric sã discute pe marginea acestui subiect, lucru care ne-a dat de gândit, deoarece se stie cã la români totul este de vânzare. Chiar si constiintele… Cert este cã Pongo, chiar nevinovat fiind, are pe constiintã moartea tinerei Carmen Pãlãlaie. Dar, oare Pongo are constiintã?

Stefan a pãtimit multe luni dupã ce a fost accidentat de Pongo. Culmea, bãiatul a fost vinovat!

O altã victimã a lui Pongo are si acum cosmaruri, dupã ce a avut nenorocul sã fie izbit în plin de masina condusã de presedintele de la Sporting Club. În august 2007, la iesirea din Munteni de Jos, într-o pantã fãrã vizibilitate, o masinã Dacia condusã de un bãiat de 22 de ani s-a ciocnit violent cu o masinã VW Golf, tunatã peste mãsurã, condusã de vitezomanul Ciprian Damian. Culmea, desi era clar cã impactul avusese loc pe sensul de deplasare al masinii Dacia, ceea ce însemna cã Pongo era vinovat de producerea evenimentului, politistii au lansat o versiune neverosimilã. Comunicatul oficial al IPJ Vaslui a fost cã tânãrul de 22 de ani a pãtruns pe contrasens, dupã care Damian a încercat sã-l evite si s-au lovit pe sensul de deplasare al Daciei 1310. „Bãiatul meu era începãtor si, ca sã-l scoatã basma curatã pe acest Pongo, politistii i-au înscenat o poveste, cum cã s-ar fi aplecat sã ia un CD din torpedou si ar fi pierdut controlul masinii, mai ales cã nu purta nici centurã de sigurantã. Minciuni, numai minciuni! Existã o pozã fãcutã imediat dupã accident, în care bãiatul meu are rãni fãcute de centura de sigurantã, deci nici vorbã sã nu fi purtat acea centurã. Stiti de ce si-au permis sã facã tot ce au fãcut ulterior si l-au scos nevinovat pe acest Damian? În momentul accidentului, Stefan era singur în masinã si s-a lovit atât de puternic la cap încât nu si-a mai amintit nimic despre momentele dinaintea impactului, nimic… Au vãzut cã nu-si aminteste nimic, asa cã l-au scos pe el vinovat, nu pe Damian”, explicã mama bãiatului.

I se înfundã numitului Damian?

Actionarul majoritar si administratorul clubului FC Vaslui, Ciprian Damian, a fost reclamat marti la Parchetul de pe lângã Tribunalul Vaslui de conducerea societãtii pe actiuni, practic de proprii subordonati, fiind acuzat de sãvârsirea mai multor infractiuni economice. Conducerea Sporting Club a depus o plângere penalã împotriva propriului actionar majoritar, ceea ce ar face ca situatia de la Vaslui sã fie unicã în România, fiind pentru prima datã când administratorul unei societãti, care are si calitatea de actionar majoritar, este reclamat de proprii subordonati. Oficialii Parchetului de pe lângã Tribunalul Vaslui au confirmat înregistrarea acestei plângeri, care va fi declinatã la DIICOT, întrucât este vorba de infractiuni cibernetice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.