spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

HORROR: Mort în mizerie, Mâncat de şobolani

- Advertisement -

Desfigurat, cu carnea de pe mâini şi de pe picioare sfâşiată de rozătoare. Aşa a fost găsit, ieri, Victor Aruxandei, un bătrân care locuia singur, în Cut-Dumbrava Roşie, uitat de familie şi ignorat de comunitate. La orele amiezii, când în faţa bordeiului se adunaseră maşini de poliţie, salvare şi SML au început şi vecinii să se întrebe dacă nu cumva bătrânul o fi murit. Nimeni nu ştie, deocmdată, dacă a avut parte de o moarte chinuită, dacă i s-o fi făcut rău şi nu s-a mai putut mişca, iar şobolanii l-au mâncat de viu, ori dacă a murit subit, iar faţa i-a fost schimonosită de rozătoare după trecerea în nefiinţă.

Cert e că bătrânul, ajuns la vârsta de 72 de ani, abia-şi mai ducea zilele în casa care mai avea un pic şi se prăbuşea peste el.
“Mă mir că a murit acum şi nu prin iarnă, că n-a avut deloc lemne şi nu ştiu cum a putut rezista în frig. Acum, de vreo săptămână, nu l-a mai văzut nici un vecin, dar nici nu am avut curiozitatea să văd ce e cu el. L-a descoperit un om de pe-aici, care stă la vreo trei case mai încolo, unul care-l mai întreba de sănătate când îl vedea pe drum. S-a speriat când l-a descoperit aşa, mâncat de şobolani”, ne-a spus Dumitru B., un localnic.

Bătrânul găsit mort are doi băieţi, dar fiecare e cu viaţa lui şi niciunul nu-i era aproape. Vecinii ne-au spus că au auzit despre unul din băieţi că ar fi plecat prin Germania, iar celălalt în Capitală. Singur, mâncat de boli şi de nevoi, bătrânul a rezistat o iarnă, două, iar până la urmă i-a sunat ceasul. A fost găsit la mai bine de o săptămână după deces. Pentru că nimeni nu i-a deschis poarta până ieri.

“În acest caz s-a deschis dosar penal, pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care persoana a decedat. Bărbatul nu prezenta urme vizibile de violenţă, însă necropsia a stabili cauza exactă a morţii”, ne-a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt din cadrul Poliţeiei Judeţului Neamţ.

Cititi: http://ziarulceahlaul.ro/mort-mizerie-mancat-de-sobolani/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.