spot_img
spot_imgspot_img
28.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

PERCHEZIŢII la Liga Profesionistă de Fotbal. EVAZIUNE și SPĂLARE DE BANI de 3 milioane de euro. Operațiunea verifică drepturile de difuzare a unor meciuri din LIGA I. Anchetatorii au descins și acasă la Mitică Dragomir

- Advertisement -

În această dimineaţă au loc 11 percheziții, la Liga Profesionistă de Fotbal, în București și Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, privind drepturile de difuzare a unor meciuri. Prejudiciu estimat de procurori este de trei milioane de euro.
Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, fac 11 percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov şi vor pune în aplicare şapte mandate de aducere, persoanele vizate urmând să fie audiate la sediul Poliţiei Capitalei.

Stire in curs de actualizare. Rămâneți pe evz.ro pentru noi detalii!

Anchetatorii au făcut percheziţii şi la locuinţa fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

Informaţia a fost confirmată fostul preşedinte LPF, care a declarat că poliţiştii nu i-au spus ce căutau.

„Sunt puse în aplicare şapte mandate de aducere pentru infracțiunii de delapidare şi spălare de bani. Acţiunea Poliției Capitalei vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani. Din informaţiile obţinute până în acest moment, se pare că, în perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi săvârşit infracţiuni în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal”, se arată într-un comunicat al poliției.

Cititi: http://www.evz.ro/perchezitii-la-liga-profesionista-de-fotbal-pentru-evaziune-de-3-milioane-de-euro.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.