spot_img
spot_imgspot_img
20.3 C
Vaslui
02-iun.-2024

Bruce Lee de la Botesti

- Advertisement -

DOTAT… Un cetãtean din comuna Botesti s-a prezentat la concursul televizat „Românii au talent” cu un moment artistic inspirat din filmele cu Bruce Lee. Sustine cã, la talentul pe care-l are, ar fi fost cunoscut de întreaga lume dacã era elevul actorului chinez, însã cum n-a avut aceastã ocazie, nu a putut iesi din anonimat. Chiar dacã numãrul prezentat nu l-a propulsat în etapa viitoare, juratii au recunoscut cã are anumite abilitãti pe care ar fi trebuit sã si le punã în valoare în alt mod.

Numele lui este Sorin Racovitã, are 42 de ani si este din comuna Botesti. Se declarã fan înfocat „Brucele” si sustine cã este cel mai tare de la el din sat. La insistenta prietenilor, Sorin s-a înscris la concursul „Românii au talent” pentru a-si etala calitãtile de gimnast. „Multã lume m-a îndemnat sã mã duc urgent la acest concurs pentru cã sunt prea talentat. Mã învârt un minut si 45 de secunde în mâini, îti dai seama ce pregãtire am”, a spus diamantul neslefuit de la Botesti. Viata lui ar fi putut avea un moment de cotiturã dacã ar fi reusit sã-l cunoascã în realitate pe Bruce Lee pentru a-i arãta talentul sãu. „Dacã as fi fost elevul lui, la vointa pe care o am, m-ar fi cunoscut întreaga planetã”, afirmã cu regret Sorin. Acesta nu a primit votul favorabil din partea juriului, însã membrii juriului au recunoscut cã are anumite abilitãti. „A fost o trãsnaie de moment. Tu ai anumite abilitãti, dar modul cum ai venit si te-ai prezentat este cel putin ciudat. Nu stiu de ce as vrea sã mai revãd asta. Du-te învârtindu-te”, a declarat Mihai Petre, nedumerit de momentul prezentat.

Este pretentios la femei

Sorin Racovitã nu si-a gãsit încã jumãtatea pentru cã, pânã acum, niciuna nu a reusit sã se încadreze în standardele impuse de el. „Nu sunt cãsãtorit pentru cã sunt o persoanã dificilã si am pretentii de la o femeie. Îmi doresc lângã mine o fatã subtiricã, între 45 si 55 kilograme, sã consume legume si fructe, iar dacã este posibil sã facã si gimnasticã ar fi perfect, dar aici n-o fortez”, asa a descris Sorin femeia idealã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.