spot_img
spot_imgspot_img
20.3 C
Vaslui
02-iun.-2024

DRAMA de la Constanța. Cântăreața Nico a pierit între RUINELE ARSE ale Restaurantului Beirut. Ultimul mesaj pe care l-a postat pe Facebook e cutremurător!

- Advertisement -

Una dintre artistele care au pierit în incendiul de la Constanța este Ioana Nicoleta Cengher, de 22 ani, cunoscută cu numele de scenă Nico. Artista era celebră pe Litoral și nu numai. A participat la spectacole alături de Conecter sau Paraziții. Ironia sorții: ultimul mesaj lăsat pe Facebook, cu doar o oră înainte de izbucnirea sinistrului care i-a curmat viața, sună astfel:„Now you see fire!”, „Acum să vezi foc!”. În timp ce poliţişti criminalişti, procurori, pompieri, inspectorii ITM investighează împrejurările în care trei tinere au murit carbonizate şi patru persone au fost rănite în incendiul devastator izbucnit, seara trecută, în restaurantul Beirut, din centrul Constanţei, drama de pe Litoral se adâncește, odată cu aflare numelor celor trei fete decedate.
Pe lângă Nico, în tragedia de la Constanța au mai pierit dansatoarele Mihaela Tucă, de 24 ani, şi Nicoleta Vasilişeanu, de 23 ani. Nicoleta Buicencu, de 20 de ani, este tânăra internată la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu arsuri ale căilor respiratorii. În Spitalul Judeţeran de Urgenţă Constanţa a rămas internat un bărbat de 39 de ani, Robert Rancu, client al restaurantului, intoxicat cu  fum, dar în afara pericolului.

Anchetatorii încearcă să descopere cauzele incendiului şi locul de unde ar fi putut izbucni flăcările, inspectorii ITM verifică ce activitate prestau victimele. “Se pare că tinerele lucrau pentru restaurant, vom discuta cu administratorul firmei pentru că  trebuie să vedem dacă erau angajate cu forme legale sau nu, fiind vorba de un accident colectiv de muncă” a declarat pentru EVZ, directorul adjunct al ITM Constanţa, Marian Becheanu.

Vedeta lui Măruță

Nicoleta Cengher e originară din Reghin, județul Mureș dar a făcutȘcoala de Arte din Constanța. A participat la festivaluri, precum „Festivalul Tinereții”, încă din adolescență. Pe scena Palatului Culturii ea interpreta, în 2009, melodia regretatei artiste Laura Stoica „Mai frumoasă”. L-a cunoscut pe Cătălin Măruță la „Tonomatul de pe 2”, pe când vedeta ProTV lucra, încă, la televiziunea publică. Tot Măruță avea să o prezinte la Festivalul Calatis 2012, ca o tânără speranță a muzicii, pe atunci în vârstă de 20 de ani.

Studentă la Drept

Nico era studentă a Facultății de Drept și Administrație Publică și își postase, mândră, pe Facebook laudele transmise de profesorul de Drept Administrativ. Flăcările incendiului din Constanța a răpit-o din această lume, tocmai când pătrunsese în lumea mare a muzicii și cânta alături de artiști consacrați, precum Conecter, Paraziții, sau era invitată la spectacole și emisiuni TV, precum „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.

În Reghin, era, deja, o vedetă, fiind intervievată de un post local de televiziune. Artista a participat și concursul pentru Eurovision 2008, cu o piesă în limba maghiară. Mai jos, vă redăm piesa Laurei Stoica – „Mai frumoasă”, interpretată de Nico pe scena Palatului Culturii din Târgu Mureș, pe când avea doar 17 ani.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.