spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

PRETINDE CĂ RENUNȚĂ LA POLITICĂ. Victor Ponta declară că, după alegerile prezidențiale, își dorește să lase locul celor tineri și să se dedice familiei

- Advertisement -

Președintele PSD a scris, pe facebook, că anul 2014 este cel mai greu an din viața sa și, după ce va câștiga prezidențialele, își dorește să lase locul în politică altora. Postarea sa este însoțită de o fotografie în care Ponta se află alături de Adrian Năstase. ” În noiembrie, după ce câștigăm această ultima și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viața mea”, a afirmat Ponta, pe pagina sa de facebook.

Victor Ponta începe postarea amintind de faptul că, exact în urmă cu 13 ani, a fost numit de Adrian Năstase șef al Corpului de Control al Guvernului și se plânge că acest an este marcat de „persecuții politice, trădări și dezamăgiri”.

Reluăm integral postarea premierului:

„În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcția de Șef al Corpului de Control al Guvernului! Și atunci m-am gândit cu regret, dar și cu mândrie, la carieră mea anterioară de magistrat, dar așa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viață.

Am încercat în toată această perioadă să folosesc pozițiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimbă în bine țara în care eu și familia mea ne-am născut și în care o să trăim tot timpul, cu bune și cu rele.

Cred că acest an este cel mai greu dintre toți anii de până acum (plin de abuzuri, persecuții politice, calomnii, nedreptăți, trădări și dezamăgiri) – dar și miza să este enormă!

Trebuie să punem capăt tranziției de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o țara europeană, cu oameni mai liniștiți și mai demni, guvernați de valori și obiective comune, nu de frică de mascați și de linșajul public din partea unor jurnaliști fascisto-comunistoizi!

În noiembrie, după ce câștigăm această ultima și vitală bătălie, mă voi putea declara mulțumit de ce am realizat! Și atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri și mai puțin marcați de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei și celorlalte părți bune și frumoase din viață mea”.

Cititi: http://www.evz.ro/ponta-declara-ca-dupa-alegerile-prezidentiale-isi-doreste-sa-lase-locul-celor-tineri-si-sa-se-dedice-familiei.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.