spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

ziaruldevrancea.ro: Cadavrul unui cioban a fost găsit la o stână din Măicăneşti

- Advertisement -

Trupul era în putrefacţie şi nu mai avea o mână, fiind mâncată de rozătoare şi câini

Dacă se dovedeşte a fi o crimă, ar fi a cincea în doar două săptămâni. Un bărbat de 60 de ani din comuna Măicăneşti a fost găsit fără suflare, ieri noapte, la stâna unde lucra. Gheorghe Oană a fost dat dispărut din luna februarie. Poliţiştii au demarat căutările şi l-au găsit mort la stână. Potrivit celor relatate de poliţişti, trupul bărbatului a fost găsit ascuns într-o căruţă, sub mai mulţi coceni. Oană a fost dat dispărut încă de pe 24 februarie. Soţia sa este în stare de şoc, nu mai auzise nicio veste de cateva luni de la soţul ei. “Eu ştiu nimic de el, nu l-am mai văzut de o lună… “, spune Ştefana Oană, soţia celui mort. Trupul aflat în putrefacţie nu mai avea o mână, care se presupune că a fost mâncată de animale. Comuna Măicăneşti este îngrozită de cele întamplate, mai ales că în urmă cu aproape doi ani, un alt cioban a fost omorat, iar suspectul este fiul unui fost consilier local. “Aşteptăm rezultatele medico-legale pentru a ne putea pronunţa asupra cauzei morţii. Cum trupul bărbatului se afla în stare avansată de putrefacţie, vor fi necesare probe histologice pentru a se stabili împrejurările producerii decesului”, ne-au spus poliţiştii vranceni. “Avea familie, era un om bun, nu ştim ce s-a putut întampla acolo”, ne-a spus Costel Necula, primarul comunei Măicăneşti. “Cercetările continuă în vederea lămuririi situaţiei de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a persoanelor care vor fi identificate”, a spus şi Marinela Arginteanu, purtătorul de cuvant al Parchetului Judeţean Vrancea. Anchetatorii nu exclud însă varianta ca acesta să fi murit din alte motive, în condiţiile în care trăia într-un saivan, fără căldură pe timpul iernii. (A. IVAN, D. CHIRIAC)

Suspiciune de omor la Măicăneşti: Cioban dispărut găsit mort la stană

Un bărbat de 60 de ani din comuna Măicăneşti a fost găsit mort, ieri noapte, la stana unde lucra. Gheorghe Oană, 60 ani, a fost dat dispărut în urmă cu cateva zile. Poliţiştii au demarat căutările şi l-au găsit pe acesta mort la stană.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi procurorii vranceni care au demarat o anchetă în acest caz. Primele indicii conduc spre ipoteza unei morţii suspecte. Anchetatorii aşteaptă însă rezultatele medico-legale pentru a şti dacă au de-a face cu o crimă. Comunitatea din Măicnăneşti este îngrozită de cele întamplate, mai ales că în urmă cu aproape doi ani, un alt cioban a fost omorat, iar suspectul este fiul unui fost consilier local din comună. (Dan CHIRIAC)

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588802241-suspiciune-de-omor-la-maicanesti-cioban-disparut-gasit-mort-la-stana.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.