spot_img
spot_imgspot_img
28.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Antonia, FĂCUTĂ PRAF de avocatul fostului soț, Vincezo. DOVEZI despre relația cu Alex Velea

- Advertisement -

Familia lui Vincenzo este determinată să o distrugă pe Antonia, pentru a o împiedica pe artistă să obțină custodia fetiței sale, Maya. Avocatul angajat de influenta familie a lui Vincenzo, care are numeroase afaceri și în România, a declarat despre Antonia că tot succesul ei se datorează fostului soț.

Antonia ar fi declarat că, în timpul mariajului cu italianul, artista era cea care aducea bani în casă, în timp ce Vincenzo îi cheltuia prin cazinouri. Avocatul Cătălin Dancu a declarat: “Ce ruşine! Ea s-a lansat în muzică pe banii lui Vincenzo şi o întreb dacă-şi mai aduce aminte cât de mult au susţinut-o financiar membrii familiei lui. Sunt acţionari în mai multe companii”, a mai precizat acesta. În plus, avocatul lui Vincenzo a mai spus că are dovezi prin care poate demonstra că Antonia și Alex Velea au avut o relație înainte ca Antonia să divorțeze.

www.evzmonden.ro

Acest articol este proprietatea Evz Monden și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – ziarul Evenimentul zilei, iar pentru publicațiile online – www.evzmonden.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.