spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

stiri.botosani.ro: Cartier terorizat de 50 de câini! Oamenii legii nu au putut interveni, patrupedele fiind pe proprietate privată

- Advertisement -

Un adăpost de câini de la marginea municipiului Botoșani, de pe strada Tulbureni, a devenit un adevărat coșmar pentru cei care locuiesc în zonă. De ceva vreme, o femeie îngrijește în propria curte aproape 50 de patrupede.

Pe lângă faptul că întregul spațiu unde stau patrupedele este un adevărat focar de infecție, zgomotul produs de animale i-au adus la exasperare pe vecini. În plus, câinii nu sunt ținuți numai în curte, aceștia umblând și pe drum, fiind extrem de agresivi.

Vecinii au sesizat în repetate rânduri această situație, în cursul zilei de miercuri polițiștii locali deplasându-se la fața locului. Întrucât este o proprietate privată, aceștia nu au putut să intervină pentru ridicarea câinilor. Oamenii legii i-au aplicat o amendă în cuantum de 1.500 de lei proprietarei terenului pe care sunt ținuți câinii, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru că și-a dat o identitate falsă.

De asemenea, polițiștii locali au întocmit un raport pe care l-au înaintat conducerii Primăriei.

„Am primit raportul Poliției Locale și îl vom înainta Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Gărzii de Mediu”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Joi, la vederea jurnaliștilor, femeia a devenit recalcitrantă si a dat si drumul la câini în stradă.

Sursa: http://www.stiri.botosani.ro/stire/67245/Cartier+terorizat+de+50+de+c%C3%A2ini%21+Oamenii+legii+nu+au+putut+interveni%2C+patrupedele+fiind+pe+proprietate+privat%C4%83+FOTO.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.