spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Şeful PSD Orşova a fost reţinut în dosarul Duicu

- Advertisement -

După o noapte de audieri la DNA Bucureşti, Constantin Popescu a fost reţinut pentru 24 de ore de procurori. El va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.
Reţinerea lui Popescu vine după ce şi Adrian Duicu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţia şi şeful IPJ Mehedinţi, Ştefan Ponea au fost reţinuţi pentru 24 de ore după o lungă noapte de audieri, fiind acuzaţi de fapte de corupţie. În acelaşi dosar apar nume importante, inclusiv directoarea Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin.

Potrivit procurorilor, Ştefan Ponea şi Adrian Duicu s-ar fi folosit de influenţa conferită de funcţiile deţinute pentru a determina mai mulţi funcţionari din cadrul unor instituţii de interes public din Mehedinţi să îndeplinească acte de serviciu în favoarea intereselor personale ale celor doi sau ale apropiaţilor. Faptele s-ar fi petrecut în perioada 2012-2013 şi în cursul lunii ianuarie a acestui an.

Director de spital, cercetat

A fost adus pentru audieri la sediul din Bucureşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi Constantin Popescu, preşedintele organizaţiei PSD Orşova, iar în dosarul de corupţie ar fi implicată şi directoarea Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, dr. Doina Boruga. Procurorii DNA au descins în locuinţa ei şi la spital. Percheziţii s-au desfăşurat şi la Direcţia de Finanţe Publice, la Casa de Asigurări de Sănătate Mehedinţi şi la sediile celor două televiziuni ale apropiaţilor preşedintelui Consiliului Judeţean.

Cititi: http://www.evz.ro/seful-psd-orsova-a-fost-retinut-in-dosarul-duicu.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.