spot_img
spot_imgspot_img
25.9 C
Vaslui
02-iun.-2024

Look TV si Transilvania Live au pus mâna pe Liga I

- Advertisement -

LOVITURÃ…Posturile Look TV si Transilvania Live vor transmite din sezonul viitor meciurile din Liga I. Acestea vor televiza si Cupa Ligii, competitie ce va debuta din sezonul 2015-2016.

Oficialii celor douã posturi detinute în prezent de finantatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paskany au anuntat cã au încheiat un memorandum cu Intel Sky Broadcast, societate care a cumparat drepturile tv ale Ligii I pe urmãtoarele 5 campionate. „Look TV si Transilvania Live au semnat cu societatea Intel Sky Broadcast contractul de cesiune de drepturi mass-media si a achizitionat de la LPF drepturile comerciale prinvind meciurile de fotbal din cadrul campionatului Ligii 1 pentru perioada 2014-2019, dar si Cupa Ligii pentru perioada 2015-2019.

Cele douã televiziune vor primi drepturile aferente difuzãrii în direct, înregistrãri, rezumate, online si mobil, ale meciurilor de fotbal din Liga 1 si din Cupa Ligii.” se aratã în comunicatul trimis presei de conducerile celor douã posturi. În prezent, drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I apartin RCS-RDS prin canalul Digisport, Romtelecom prin Dolcesport si Antena Group prin Antena 1.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.