spot_img
spot_imgspot_img
28.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

CE CREZI că A GÂNDIT Iulia Vântur când l-a văzut pe Salman Khan pentru prima oară

- Advertisement -

Despre relația dintre Iulia Vântur și celebrul actor indian Salman Khan se scrie de mai bine de un an. Însă, atât Iulia Vântur, cât și Salman Khan, au negat zvonurile.

Întrebată, recent, dacă dorește să se căsătorească cu Salman Khan, Iulia Vântur a înlăturat orice zvon. Vedeta PRO TV, care a jucat, recent, într-un film indian, lansat chiar luna trecută, a povestit și cum l-a cunoscut pe Salman Khan.

“Ne-am cunoscut într-o vacanță, când eram cu Marius Moga în Maldive. Noi comunicăm foarte bine. Asta se întâmplă, în general, între prieteni. Familia lui are o fundație caritabilă și știu să împărtășească cu cei din jur totul”, a declarat, aseară, Iulia Vântur, în emisiunea “WOWbiz” de la Kanal D.

Iulia Vântur a fost sinceră și a povestit și care a fost prima ei impresie despre Salman Khan: “Prima oară când l-am cunoscut și am văzut că are gărzi de corp, am crezut că e o fiță. Dar am văzut cum reacționează oamenii în preajma lui și apoi am înțeles că are nevoie de gărzi de corp, a mai dezvăluit Iulia Vântur despre unul dintre cei mai bogați actori de la Bollywood.

Cât în ceea ce privește o posibilă căsătorie, Iulia Vântur a negat ferm zvonurile: “Nu-mi doresc să mă căsătoresc cu Salman Khan. Nu este telenovela mea, nu eu am scris-o”, a mai spus Iulia Vântur care pune totul pe seama zvonurilor din presă.

www.evzmonden.ro

Acest articol este proprietatea Evz Monden și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – ziarul Evenimentul zilei, iar pentru publicațiile online – www.evzmonden.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.