spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
02-iun.-2024

Ele sunt viitorul!

- Advertisement -

Gimnastica/ SCM Bacau a impresionat la “Gimnasta Primaverii” de la Onesti

OK, cu o floare nu se face primavara! Dar pentru ca in Sala de Gimnastica din Bacau este mereu un aer primvaratec, sectia coordonata de Cornel Agop a alcatuit un frumos buchet de 13 gimnaste-boboci, cu care s-a prezentat week-end-ul trecut la “Gimnasta Primaverii” de la Onesti.

Competitia de pe Trotus, excelent organizata de CSM Onesti, s-a bucurat de prezenta a 61 de tinere gimnaste cu vârste cuprinse intre 7 si 8 ani, legitimate la sase cluburi din tara. Ca de obicei, SCM Bacau a tinut steagul sus, impunându-se in orasul Nadiei Comaneci prin tinuta, seriozitatea si calitatea executiilor.

“Intr-adevar, am avut un comportament meritoriu, care a primit aprecieri unanime. Vreau sa remarc, insa, organizarea ireprosabila a evenimentului, care a avut un caracter de initiere, nu de competitie. Având in vedere faptul ca participantele vor putea concura de-abia la vârsta de noua ani, este foarte important ca ele sa intre de pe acum in contact cu tot ceea ce presupune un concurs.

Pentru fete, «Gimnasta Primaverii» de la Onesti a fost o manifestare motivanta, mai ales ca ele au fost recompensate cu medalii si diplome”, a explicat antrenoarea SCM Bacau, Vasilica Agop, care doreste sa organizeze, alaturi de colegii sai de sectie, o competitie similara in Bacau. “Acest gen de manifestari sportive stimuleaza foarte mult copiii, care nu au intrat inca in circuitul competitional”, a precizat antrenoarea bacauana Mihaela Bucur.

Ele sunt viitorul!

“Florile” cu care antrenoarele Vasilica Agop si Mihaela Bucur au impresionat la Onesti poarta numele de: Daria Iacob, Lea Colbu, Daria Soica, Anda Brâncoveanu si Gabriel Nasturas (toate, in vârsta de sapte ani), Elif Bucur, Ioana Nastase, Sara Avârvarei, Raluca Farcasi, Anemarie Mocanu, Denisa Pascu, Alice Marin si Narcisa Cadar (opt ani). Ele sunt viitorul gimnasticii bacauane; unul cu parfum de primavara!

– See more at: http://www.desteptarea.ro/ele-sunt-viitorul/#sthash.OaToTyHf.dpuf

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.