spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

“Lupii” au omorat un bărbat în Jariştea

- Advertisement -

Victima a fost lovită cu tot ce au găsit autorii în jur, inclusiv cu un bidon plin cu vin

Un bărbat din comuna Jariştea a fost omorat în noaptea de sambătă spre duminică, după un conflict cu doi fraţi. Ionel Ignat, 45 ani, şi-a găsit sfarşitul după ce a fost bătut cu bestialitate de fraţii Marius şi Ionuţ Lupu. Victima a mers sambătă seara la cei doi fraţi acasă, iar după mai multe pahare de vin a început scandalul. Cei doi fraţi l-au lovit cu bărbat cu pumnii, picioarele, cu scaunul, cu un făcăleţ dar şI cu o coadă de secure, pană cand victima şi-a dat sufletul. După ce l-au omorat, cei doi fraţi au tarat trupul bărbatului pană în faţa porţii casei lor, situată pe camp, între localităţile Jariştea şi Odobeşti.

Poliţia a fost sesizată în jurul orelor 1.00 de un trecător, care a observat trupul fără viaţă al victimei. La faţa locului a ajuns o echipă complexă, condusă de un procuror criminalist. Realitatea a ieşit repede la iveală, mai ales că victima era plină de lovituri, lucru care a indicat imediat faptul că a fost victima unei infracţiuni. Cei doi fraţi au fost ridicaţi din casă şi luaţi la întrebări de anchetatori. Cu capul plin încă de băutură, cei doi nu au vorbit prea multe cu anchetatorii la primele ore. Unul dintre fraţi a negat iniţial fapta, susţinand că ar fi lovit victima doar cu pumnii, lucru infirmat însă de declaraţia unuia dintre martori, care a văzut cele întamplate. Ulterior, unul dintre verişori “şi-a amintit” totul şi a povestit cum s-au petrecut faptele. Surse judiciare afirmă că fraţii Lupu, după ce au realizat că Ignat a decedat, au luat cadavrul şi au încercat să-l spele de sange şi să-I schimbe hainele, pentru a încerca, cel mai probabil, să-şi ascundă faptele. Nu au reuşit însă, anchetatorii ajungand la scurtă vreme la faţa locului. De altfel, localnicii povestesc că aceştia sunt nişte “elemente negative” care au comis şi alte infracţiuni şi care nu au făcut aproape nimic bun în societate. Fraţii Lupu de 21 şi respectiv 28 de ani au fost duşi în arestul poliţiei şi reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. “Pe numele celor doi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmand ca în cursul zilei de maine (n.r.- azi) să fie propuşi instanţei în vederea arestării preventive”, a declarat prim procurorul Ion Lefter, de la Parchetul de pe langă Tribunalul Vrancea. Aceasta este cea de-a patra crimă comisă într-o săptămană. La finalul săptămanii trecute, un bărbat din Milcovul şi-a omorat tatăl, după ce l-a lovit cu securea. La Sihlea, un bărbat de 70 de ani şi-a omorat nepotul după ce l-a lovit cu un cuţit în inimă. În urmă cu trei zile, paznicul unei ferme din Panciu a fost ucis de un zilier, care îşi căutase de muncă prin zonă. (D. CHIRIAC, G. SAVA)

30.03.2014  ora 15,00:Doi veri au torturat un bărbat până la moarte

Crima a avut loc în noaptea de sambătă spre duminică

Un bărbat din comuna Jariştea a fost omorat în bătaie, în noaptea de sambătă spre duminică, după un conflict cu doi veri. Ionel Ignat, 45 ani, şi-a găsit sfarşitul după ce a fost bătut cu bestialitate de Marius şi Ionuţ Lupu. Potrivit primelor informaţii, victima a mers sambătă seara la cei doi acasă, iar după mai multe pahare de vin a început scandalul. Se pare că gestul de la care a pornit totul a fost dorinţa victimei de a da muzica mai tare. Cei doi veri l-au lovit cu bărbat cu pumnii, picioarele, dar şi cu scaunele din încăpere, până când l-au lăsat fără suflare. După ce l-au omorât, cei doi agresori au târat trupul bărbatului pană în faţa porţii casei lor, situată pe câmp, între localităţile Jariştea şi Odobeşti, pentru a lăsa impresia că a fost omorât de altcineva. Surse apropiate anchetei ne-au declarat că ulterior cei doi complici au spălat cadavrul de sânge şi au chemat Salvarea. Pană la acest moment ceir doi nu au recunoscut nimic. Unul dintre suspecţi s-a eliberat recent din penitenciar unde a ispăşit o pedeapsă pentru talhărie. (Dan CHIRIAC)

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588802064-doi-frati-au-omorat-un-barbat-la-jaristea.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.