spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Companiile românesti sunt tot mai competitive

- Advertisement -

Dezvoltarea tehnologicã si a know how-ului companiilor românesti le permite acestora sã concureze, din ce în ce mai des, de la egal la egal cu cele mai importante mãrci internationale, atât pe piata localã cât si pe cea externã.

„Magazinul online spy-shop.ro si-a propus, încã de la creearea sa, sã colaboreze cu cât mai multe companii românesti, competitive si inovatoare în domeniul sistemelor de securitate si sã sustinem astfel pe cât posibil economia româneascã”, declarã Sergiu Dangulea director general SC Spy Shop SRL.

Cu o experientã de 21 de ani, dispunând de un puternic departament de cercetare-dezvoltare, producãtorul de interfoane si videointerfoane Electra SRL din Iasi a devenit lider de piatã pe segmentul sãu, datoritã noilor tehnologii pe care le-a impus. Acesta este cazul noii game de interfoane Electra care dispune de tastaturi capacitative tip touch realizate pe sticlã, comunicare hands free cu un design minimalist.

„Electra este o companie care inoveazã în permanentã, lansând pe piatã produse avangardiste, explicã Suzana Tit, director de marketing al companiei. Pentru a le promova avem nevoie de parteneri pe mãsurã, la fel de inovatori, deschizãtori de drum. Aceasta este «reteta» bunei noastre colaborãri cu spy-shop.ro, unul dintre cei mai de încredere parteneri din zona de vest a tãrii”.

Prezentã pe piata localã de profil de 23 de ani, compania Romano Electro, produce si integreazã sisteme de securitate, antiincendiu, supraveghere video. Unul din produsele de succes este gama de sisteme de alarmã Cerber, pe cablu sau wireless, care oferã fiabilitate si un pret mai scãzut fatã de produsele similare.

„Din punct de vedere tehnic si functional interfoanele Electra si sistemele de alarmã Cerber sunt produse competitive fatã de alte mãrci fabricate în strãinãtate si comercializate în România, ceea ce a fãcut ca rata de retur sã fie una scãzutã. Din dorinta de a sustine producãtorii locali oferim discount la toatã gama de interfoane Electra si sisteme Cerber”, a explicat administratorul spyshop.ro, cel mai mare magazin online de echipamente de securitate, supraveghere video si interfonie.

La rândul sãu, Gabriel Apostol, area sales manager Roel, a declarat, „suntem încântati de colaborarea noastrã cu spy-shop.ro pe care îi vedem drept niste parteneri strategici în vestul tãrii. Avem încredere deplinã în echipa lor de profesionisti si experti în sisteme de securitate”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.