spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

Ziarul de iasi > Local Casieriţa unei săli de jocuri din Nicolina, dată cu capul de tejghea şi jefuită

- Advertisement -

Jaf în noaptea de duminică spre luni la o sală de jocuri de noroc din cartierul Ni­colina, în zona Belvedere. Sala de jocuri aparţine firmei Novotronic, cea care admi­nistrează sălile de jocuri 77777. Un recidivist care a pierdut toţi banii la jocuri de noroc a lovit-o  pe gestionară cu capul de tejghea, apoi i-a luat din sertar 300 de euro şi a fugit. Faptul s-a întâmplat în jurul orei 1.30, şi a fost filmat de camerele de luat vederi din interior.

Nervos că nu mai are bani în buzunar, Petru Chiriac, în vârstă de 36 de ani, din Iaşi, a mers la casieriţă şi i-a spus să îi dea banii pe care îi pierduse. Pentru că aceasta a refuzat, bărbatul a luat-o de cap şi a dat-o de tejghea, a luat banii din sertar, apoi a fugit. Femeia a sunat imediat la nu­mărul 112, iar o patrulă de poliţie l-a prins pe individ pe aleea Tudor Neculai, la câteva minute de la primirea apelului. Acesta a fost prins de poliţişti pe baza semnalmentelor date de gestionara bătură. Ieri, bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile pentru infracţiunea de tâlhărie. „În jurul orei 1.30 – 2, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a sustras o sumă de abni dintr-o sală de jocuri, din cartierul Nicolina. În câteva mi­nute de la primirea apelului, acesta a fost prins şi reţinut“, a precizat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Poliţiei. Băr­batul este cunoscut poliţiştilor după ce a comis o altă tâlhărie.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/casierita-unei-sali-de-jocuri-din-nicolina-data-cu-capul-de-tejghea-si-jefuita–44367.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.