spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Şapte ani după gratii pentru că a ucis în bătaie un pensionar ce-l făcuse nesimţit

- Advertisement -

Judecătorii ieşeni au condamnat la şapte ani de închisoare un bărbat de 25 de ani acuzat de omor. Ştefan Petrache, din satul Bosia, comuna Ungheni, a ucis în bătaie un bătrân de 75 de ani care l-a numit „nesimţit“.
Potrivit anchetatorilor, pe 6 noiembrie, Petrache a mers la un magazin alimentar din localitate pentru a bea bere. După ce şi-a cumpărat băuturile alcoolice, tânărul a ieşit cu berea pe terasa magazinului, acolo unde se mai aflau şi alte persoane, printre care şi victima Vasile Moraru, de 75 de ani. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal notează că agresorul s-ar fi aşezat pe o masă de pe terasă, stând cu spatele la Vasile Moraru. Acesta din urmă i-a reproşat acest lucru tânărului, făcându-l „nesimţit“. Negru de supărare, Petrache s-a întors către bătrân şi l-a luat cu forţa pentru a-l scoate afară din local. Bătrânul a protestat verbal şi, când a văzut că tânărul nu-l lasă în pace, l-a lovit pe acesta cu sticla de bere în cap. În acel moment, Petrache l-a lovit de mai multe ori cu pumnii peste faţă pe sătean, pensionarul căzând şi lovindu-se cu capul de asfalt.
Ulterior, bărbatul de 24 de ani a tras victima până într-o zonă cu vegetaţie, după care şi-a văzut de treaba sa. Victima a fost ridicată de doi martori, care au ajutat-o să ajungă acasă. În acea noapte, victima a decedat. Sentinţa dată de Tribunal nu este definitivă.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/sapte-ani-dupa-gratii-pentru-ca-a-ucis-in-bataie-un-pensionar-ce-l-facuse-nesimtit–44246.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.