spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Elevă de 16 ani, dispărută după ce a plecat de la liceul din Iaşi spre gară

- Advertisement -

Fata a dispărut când se întorcea acasă de la şcoală. În acel moment, ea se afla împreună cu o prietenă.

O tânără în vârstă de 16 ani este căutată de poliţişti după ce a fugit cu prietenul ei în lume. Fata a prins momentul să fugă la ieşirea de la cursurile şcolii pe care o frecventa. La fi­nalizarea orelor, împreună cu prietena ei, Ana-Maria Munteanu, din localitatea Ungheni, a mers la gară pentru a se urca în tren, dar i-a spus prietenei că merge să se întâlnească cu un băiat, la o pizzerie. Ulterior, Ana-Maria şi-a în­chis telefonul, şi l-a redechis a doua zi, când i s-a transmis că este căutată de poliţişti. Speriată, şi-a închis din nou telefonul.

„La data de 18 martie, în jurul orei 8.30, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie au fost sesizaţi de Daniela M., de 34 de ani, din comuna Ungheni, cu privire la faptul că în ziua de 17 martie fiica sa a plecat de la liceul unde învaţă, din municipiul Iaşi, şi nu a mai ajuns acasă. Din primele veri­fi­cări a rezultat faptul că minora a plecat de la şcoală în jurul orei 13.50, împreună cu o colegă, pentru a se deplasa spre Gara Nicolina, unde urma să ia trenul spre domiciliu, însă a spus ulterior că merge să se întâl­nească cu un tânăr“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei. Tânăra era îmbrăcată cu o geacă mov, pantaloni de culoare albaştri, încălţată cu tenişi roz şi purta o geacă din piele de culoare maro. Ea are înălţimea de 1,57 m, 55 de kilograme, faţa ovală, ten alb, păr blond şi ochi albaştri.

Per­soanele care au văzut-o pot suna la numărul 112, sau să reclame la orice unitate de poliţie.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/eleva-de-16-ani-disparuta-dupa-ce-a-plecat-de-la-liceul-din-iasi-spre-gara–43859.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.