spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Ambasada Franței va decora nouă militari români, pentru colaborarea din Afganistan

- Advertisement -

Ambasadorul Franței în România, Philippe Gustin, va decora într-o ceremonie care va avea loc astăzi, de la ora 12:00, la sediul Statului Major al Forțelor Terestre, nouă militari români care au participat alături de militarii fracnezi la misiune ISAF din Afganistan, informează Agerpres.

„Opt dintre acești militari aparțin Forțelor Terestre și au cooperat cu militarii francezi în cadrul misiunii NATO de instruire a armatei afgane în domeniul blindatelor în Kabul. Militarul aparținând Forțelor Aeriene române a participat alături de militarii francezi la misiunile desfășurate în cadrul comandamentului aeroportului internațional din Kabul”, precizează Ambasada Franței la București.

Cei nouă militari au participat, alături de cei francezi, la misiunea ISAF din Afganistan, din a doua jumătate a anului 2012 și până la finele anului 2013.

„Prin acordarea acestor decorații, autoritățile militare franceze doresc să își arate recunoștința pentru devotamentul, profesionalismul și spiritul de colaborare de care militarii români au dat dovadă pe tot parcursul misiunii”, mai menționează Ambasada Franței.

Citiţi mai mult: Ambasada Franței va decora nouă militari români, pentru colaborarea din Afganistan – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ambasada-frantei-va-decora-noua-militari-romani-pentru-colaborarea-din-afganistan-1087741.html#ixzz2wOQpV300
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.