spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

FETIŢĂ UCISĂ DE CÂINI. A murit ÎN CHINURI GROAZNICE

- Advertisement -

O fetiţă a fost desfigurată de un caine, iar din cauza rănilor provocate a murit.

Tragedia a avut loc în comuna Drăgușeni, satul Fundeanu, în judeţul Galaţi. Micuţa a fost muşcată de peste 10 ori, prezentând plăgi la nivelul gâtului, corpului și picioarelor, scrie B1TV.

O ambulanţă a fost chemată la faţa locuui. Medicii au resuscitat-o pe micuţă timp de o oră, însă în zadar. Potrivit primelor informaţii, fetița a fost ucisă de câinele unui vecin.

Fetiţa s-a dus să se joace cu animalul, care s-a năpustit asupra ei.

Trupul fără suflare al fetiţei a fost dus la morga Spitalului Judeţean din Galaţi şi medicii urmează să facă necropsia pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

România a fost zguduită de moartea lui Ionuţ, băiatul ucis de câini

În 2013, în septembrie, tot din cauza nesupravegherii, Ionuţ, un băiat de patru ani din Capitală, a murit sfâşiat de câini. Trupul micuţului a fost de nerecunoscut. Tragedia a marcat o ţară întreagă, s-au făcut nenumărate anchete pentru a stabili cine este vinovatul, însă, până acum, nu s-a stabilit nimic. La câteva luni de la nefericitul eveniment, lucrurile au rămas în aer. Lumea a uitat, oamenii s-au întors la casele lor, însă durerea a rămas în sufletul familiei. La începutul lunii septembrie, băiatul a trecut în nefiinţă. Câteva clipe de nesupraveghere din partea bunicii au fost fatale. Copilul a plecat cu fratele său din parcul în care se aflau, au ajuns pe maidan, unde au fost atacaţi de câinii maidanezi

Citiţi mai mult: BREAKING NEWS. FETIŢĂ UCISĂ DE CÂINI. A murit ÎN CHINURI GROAZNICE – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/breaking-news-fetita-ucisa-de-caini-a-murit-in-chinuri-groaznice-1087726.html#ixzz2wOC4p9wx
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.