spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Are 18 copii, cu 10 femei. Povestea omului care trăieşte numai din ajutoare SOCIALE

- Advertisement -

Nu a lucrat în ultimii 20 de ani şi susţine că autorităţile îi încalcă drepturile, pentru ca refuză să îi dea o casă cu şase dormitoare.

Britanicul Peter Rolfe, 64 de ani, trăieşte de atâţia ani din ajutoare sociale, pentru că a renunţat la muncă, dorind să îţi îngrijească odraslele.
Rolfe spune că familiei îi place casa în care locuiesc acum, dar o camera este plină de mucegai.

Este suficientă

Potrivit ştirileprotv.ro, niciunul dintre copiii care pot munci nu au slujbe şi se bazează pe ajutoarele sociale pentru a trăi.

Pe lângă copiii care locuiesc alături de el, Rolfe mai are 9 copii, cu care nu a păstrat legătura: „Am 18 copii, cu vreo 10 femei. Am făcut nişte greşeli în tinereţe, dar acum aş face orice pentru copiii mei”, a declarat bărbatul.
În 2011, el a facut o plângere către autorităţile locale, care au fost de acord că unul dintre dormitoare este prea mic şi a recomandat plata unei compensaţii lunare de 1.000 de lire şi mutarea familiei în vârful listei pentu o nouă locuinţă socială.

Consiliul local a respins însă propunerea, hotărând că o compensaţie de 250 de lire

Citiţi mai mult: Are 18 copii, cu 10 femei. Povestea omului care trăieşte numai din ajutoare SOCIALE – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/are-18-copii-cu-10-femei-povestea-omului-care-traieste-numai-din-ajutoare-sociale-1087326.html#ixzz2wClaVoVF
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.